Jeremy Renner je násilník

pridal NoName 19.10.2019 o 8:16


Aspoň podľa jeho exmanželky.

Predpokladám, že Jeremyho alias Hawkeye z Avengerov vám veľmi nemusím predstavovať. Jeremy však nie je len ten chlapík s lukom. Hral napríklad aj vo filmoch Arrival (slovenský preklad Prvý kontakt, hm), Wind River, Mesto či Smrť čaká všade. Za výkon v posledných dvoch menovaných bol dokonca nominovaný na Oscara.

Jeho osobný život nie je ani zďaleka taký idylický ako jeho kariéra. V roku 2014 sa rozviedol so svojou manželkou Sonni Pacheco. Ich manželstvo trvalo menej než rok. Podarilo sa sa im však splodiť dcéru Avu. Práve kvôli nej sa medzi exmanželmi rozpútala špinavá vojna. Doteraz si starostlivosť o dcéru delili, teraz ju chce Sonni vychovávať sama. A má celkom vážny dôvod.

Na súdne pojednávanie doniesla dokumenty, podľa ktorých Rennerovi preskakuje. Trpí bipolárnou poruchou, má problémy s alkoholom a drogami, vyhráža sa jej smrťou a má samovražedné sklony.

Sonni hovorí, že Jeremy nechával v kúpeľni ich domu kokaín. Drogy boli dokonca v dosahu ich dcéry. Šňupal a chľastal prvú ligu a keď bol zdrogovaný, strčil si do úst pištoľ a vyhrážal sa Sonni, že sa zabije. Raz dokonca v afekte vystrelil do plafóna ich domu. Ava spala vtedy vo vedľajšej izbe. Takisto si do domu neustále vodil dámsku spoločnosť. Samotná Sonni Rennerove dámy nevidela, ale jej dcéra jej vravela, že otca navštívili Tayler, Kelley, Natalie, Summer, Faith, Christina, Naz a Jessica. A to je, povedzme si úprimne, celkom pôsobivý zoznam.

Jeremy okamžite reagoval na Sonnine obvinenia. Hovorí, že je to len súčasťou jej diabolského plánu. Vraj chce na neho pravidelne vyťahovať špinu, aby zvýšila svoju vlastnú publicitu. Jeremy si dokonca nechal urobiť náhodné drogové testy, aby dokázal, že je čistý. Jeremy platil pôvodne Sonni alimenty vo výške 13 000 dolárov mesačne. Kedže sa však jeho ročný príjem zvýšil na 2, 3 milióna dolárov, aj Sonni si pýta viac. Jeremy jej momentálne vypláca ďalších 5% svojho príjmu. A to je… dosť. Moja matematika je biedna, ak máte chuť, dosaďte si to do rovnice a vypočítajte. A nezabudnite vyrátať, koľko nových kabeliek si za to bude môcť Sonni kúpiť. Ten kto príde so správnym výsledkom, dostane predplatné pikošiek na rok zdarma.

Sonni Pacheco

 

Počas šťastného 10-mesačného manželstva

 

S dcérou Avou, momentálne má šesť rokov.

 

Jeremy ako príkladný tatko

 

Jeremy ako grumpy cat.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk