Bude z toho láska?

pridal WonderWoman 20.10.2019 o 20:16


Je to viac ako možné.

A teraz si kľudne môžete myslieť, že je to zas len tá moja sladká naivita a neuhasínajúci zmysel pre romantiku. V prípade Miley Cyrus a jej nového frajera Codyho Simpsona som si však najskôr vôbec nemyslela, že by to medzi nimi mohlo byť vážne. Veď aj sama Miley sa dosť obsiahlo vyjadrila, že nechce nič iné, ako randiť. S Codym sú ale dlhoroční kamaráti a tak si podľa nevybrala práve ideálneho človeka na pár jednorázoviek. Keď už sa raz majú dlhé roky radi ako priatelia, je veľmi jednoduché premeniť to priateľstvo na lásku.

No a nech mi nikto nehovorí, že nevyzerajú zaľúbene. Svoje instagramové účty pravidelne zásobujú spoločnými fotkami a videami, dali sa spolu potetovať (našťastie žiadne iniciály ani nič podobné), a pred troma dňami vypustil Cody do sveta pesničku s názvom Golden Thing, ktorú zložil pre Miley, keď bola nedávno v nemocnici s ťažkou angínou. Prišiel ju tam vtedy navštíviť s kvetmi a s gitarou, ľahol si k nej na nemocničné lôžko a spieval jej vlastnú zaľúbenú piesonku, pričom jej brnkal na gitare. Veď uznajte, nie je minimálne on zaľúbený až po uši? No a čo musím bez mučenia priznať, tá pieseň sa mi veľmi páči. Cody má krásny hlas, text zložil tiež krásny a celé mi to príde najviac romantické. Teraz už musím len dúfať, že to nie je len ďalší PR vzťah a že Cody sa nechce pri Miley hudobne zviditeľniť. Čo myslíte vy?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk