Jennifer Aniston sa zapísala do Guinnessovej knihy rekordov

pridal NoName 21.10.2019 o 20:35


Stačilo sa jej len prihlásiť na Instagram.

Jenn sa totiž v utorok minulý týždeň oficiálne prihlásila na Instagram postnutím dojemnej fotky všetkých členov legendárnych Priateľov. Iba za päť hodín a 16 minút mal jej účet milión sledovateľov. Porazila tak aj kráľovský pár Megan a Harryho v superkrátkom čase nazbieraných followerov. Aktuálne má spomínaná fotka s popiskom “A teraz sme tiež Instagramoví Priatelia. Ahoj Instagram!” cez 12 miliónov lajknutí.

Priatelia tento rok oslavovali 25 rokov od premiéry a aj napriek tomu, že je dodnes považovaný za absolútny fenomén medzi seriálmi, jeho filmovej podoby sa zrejme nedočkáme. Hoci sa pred niekoľkými rokmi Jimmy Kimmel snažil oživiť staré dobré časy menším skečom so scénou v Monikinom byte a so ženským osadenstvom seriálu, tentokrát sa stretli všetci šiesti. Koho by toto nepotešilo?

Jenn v šou Jimmyho Kimmela priznala, že na Instagrame mala neoficiálny stalkersky účet, avšak množstvo ľudí ju stále presviedčalo, aby sa si účet založila aj oficiálne. Na jeho otázku, prečo sa pripojila práve teraz, odpovedala jednoducho: “Neviem.”

Rekordná fotka

 

Priatelia ako si ich budeme navždy pamätať

 

Rok 2014 s Jimmy Kimmelom

 

Foto zo stredy tohto týždňa, keď sa Jenn zastavila u Jimmyho

 

Jedna selfie na Insta

 

Zdroj: dailymail.co.uk, biography.com, indiewire.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk