Nech je to fér

pridal kiwi 21.10.2019 o 21:14


Minule sme písali o novom vzťahu Miley Cyrus, tak teraz je na rade Liam Hemsworth.

Pravdepodobne ste zachytili, že od rozchodu týchto dvoch tvorila Miley pár najprv s Kaitlynn Carter a teraz je zase spájaná s austrálskym hercom a spevákom Codym Simpsonom. A podľa všetkého v súčasnosti Liam siahol tiež po niekom zo svojej rodnej krajiny, jeho novým objavom má byť Austrálčanka Maddison Brown. Slečna má 22 rokov a náhodou práve toľko má aj Cody Simpson. Aby sme kompletne doplnili informačné okienko, Liam má 29 a Miley 26. Tak, a teraz späť k Maddison, je to herečka, známa najmä kvôli úlohe v seriáli Dynasty (áno, je to reboot toho seriálu z 80-tych rokov s Joan Collins). Zároveň je prvou osobou, s ktorou kedy Liama od rozchodu s Miley spájali. Vlastne Liam sa k rozchodu samotnému vyjadril iba raz, keď ešte v lete zavesil na Instagram oznam v znení:

„Ahojte všetci, len stručná poznámka – Miley a ja sme sa nedávno rozhodli rozísť. Želám jej do budúcnosti len zdravie a šťastie.“

Toť vše, odvtedy bolo z jeho strany ticho, písalo sa len o tom, že trávi čas v Austrálii s bratovou rodinou. Dnes už ale vďaka Maddison vie ten čas vyplniť aj inak. Minulý týždeň ich videli na prechádzke a neskôr na párty v New Yorku. A, samozrejme, kde by sme boli, keby sa k tomu celému nevyjadril blízky zdroj? Ten tvrdí, že Liam na to ide s Maddison pomaly, ale má o ňu naozaj záujem a veľmi sa mu páči. Jeden zdroj ale nestačil, takže hneď prikvitol ďalší, podľa ktorého dali Liama a Maddison dokopy nejakí spoloční kamaráti. Nakoľko sú obaja z Austrálie, spája ich vraj láska k plážam. Fakt, že sú obaja herci, má byť už len malým bonusom. Zdroj číslo dva celú svoju úvahu zakončil tvrdením, že:

„Sú veľmi rozkošný pár.“

Tak uvidíme, koľko to spolu rozkošný pár potiahne.

A ešte taká drobná zaujímavosť na záver. Pár mesiacov dozadu bola Maddison spolu s kolegyňou z Dynasty, Elizabeth Gillies, pozvaná do The Zach Sang Show. Samozrejme, mali tam robiť promo svojmu seriálu, ale okrem toho si zahrali aj hru Fuck, Marry, Kill. Ak tu náhodou niekto nie je oboznámený s touto zábavkou (hoci jej pointa by sa dala domyslieť už z názvu), človek si musí spomedzi troch ľudí vybrať jedného, s kým by sa vyspal, druhého, ktorého by si zobral…ak hádate, že toho tretieho musí zabiť, gratulujem, už rozumiete. Maddison boli ponúknutí Austrálčania (asi aby bol výber ťažší), z ktorých nakoniec zabila Hugh Jackmana, zobrala si Margot Robbie a vyspať sa chcela s Hemsworthovcami (Liam a Chris boli ponúknutí ako balíček 2v1). Vyhlásila, že sú vraj príliš atraktívni a preto nemohla zvoliť možnosť svadby s nimi. Nemohla by ich totiž spustiť z očí, hneď by sa na nich niekto ulakomil. Tak snáď si ho teraz, keď sú spolu (aspoň teda s jedným z bratov), stráži ako to povestné oko v hlave.

 

Prvá prechádzka rozkošného páru

 

A ďalšia

 

Maddison, nespúšťajúca zrak z Liama

 

A aby sme boli úplne fér, tu je aj druhý nový pár, Miley a Cody. Čosi mi hovorí, že videli nového Jokera.

 

Zdroje: people.com, people.com, people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk