Nakúkame do nakrúcania seriálu the Crown

pridal NoName 23.10.2019 o 13:50


Môj level nedočkavosti už presiahol únosnú hranicu.

Ak sa tu nachádzajú fanúškovia seriálu The Crown, iste mi dajú za pravdu, že čakanie na tretiu sériu sa zdá nekonečné. Medzi časom, som si stihla prvé dve série pozrieť znovu, pretože som naivne dúfala, že od septembra sa budeme môcť tešiť na prvý diel z novej série. Ale nestalo sa. Tak som sa vrhla aspoň na Viktóriu. Je to taktiež seriál mapujúci život kráľovskej rodiny, no tento je podľa mena, pochopiteľne, z trochu vzdialenejšieho časového obdobia.s

Vieme už, že Claire Foy, ktorej rola mladej Alžbety perfektne pasovala, sa s nami bude musieť rozlúčiť. Nahradí ju ďalšia výborná britská herečka, Olivia Colman. Vzhľadom na to, že dej a čas postupujú, sa výmena nebude týkať len hlavnej protagonistky, ale celého hereckého osadenstva.

Vojvodu z Edinburghu nahradí herec Tobias Menzies, a veľmi sa teším na to, ako v role komplikovanej princeznej Margaret uvidím Helena Bonham Carter.

Kedy sa ale tretej série dočkáme? Podľa vyhlásenia Netflixu, to bude 17. novembra. Dúfam, že tentokrát už bude termín dodržaný. Podľa Daily Mail, celý štáb ešte usilovne maká. Na fotografiách nižšie môžete vidieť Toma Brooka, ktorý si zahrá najslávnejšieho buckinghamského vlamača Michaela Fagana. Tomu sa v roku 1982 podarilo vyliezť po odkvapovej rúre, preliezť vysokánsky múr s ostnatým drôtom, a dostal sa až do Alžbetinej spálne. V tom čase sa kráľovná strhla zo spánku a počas čakania na ochranku sa s Michaelom 10 minút rozprávala. Neskôr ho odviedla ochranka a chlapec pobudol 6 mesiacov v psychiatrickej liečebni. Za nepovolený vstup na pozemok nebol stíhaný. Michael Fagan svojim počinom inšpiroval ďalších špekulantov, ktorí sa neskôr snažili jeho konanie opakovať.

Ďalej na fotografiách môžete vidieť pouličné vzplanutie násilia. Odôvodnenie už uvidíme v samotnej epizóde. Trailer je na konci.

 

Tom Brook ako Michael Fagan.

 

 

Michael Fagan, s príznačným menom a mierne zmäteným výrazom. Chceli by ste budíček od takéhoto chlapa?

 

 

Skupina výtržníkov.

 

 

A samozrejme trailer nemôže chýbať:

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  radiotimes.com,  harpersbazaar.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk