Varovanie!

pridal NoName 23.10.2019 o 15:00


Nasledujúci článok obsahuje fotografiu celkom holej Suzanne Somers.

Ste tu? Samozrejme, že áno. Statočného čitateľa pikošiek predsa nemôže vystrašiť jedná holá sedemdesiattrojka. Nie, nehovorím o pive.

Suzanne Somers sa rozhodla osláviť 73. narodeniny zvláštnym spôsobom. V duchu vintage nemeckého porna si sadla si na lúku plnú kvetiniek, vyzliekla si šaty a cudne si rukami prekryla hruď. Nahodila výraz- áno, takto si tu chodievam čupnúť každý deň, tie mravce v zadku mi vôbec nevadia- a usmiala sa do objektívu. Na tej fotke mi však niečo bytostne chýba. Kde je fúzatý inštalatér Helmut, ktorý by jej ochotne vymietol komín?

Suzanne to už dlhší čas hrá na prirodzenosť. Predáva ultra-bio-natur kozmetiku, bojuje proti toxínom a drží kadejaké diéty. Je to celkom paradoxné od ženy, ktorá vyzerá, že na plastiku chodí častejšie ako k zubárovi.

Táto fotografia je teda súčasťou jej nového nazerania na život, v ktorom sa na nič nehrá a môže si sadnúť na lúku a zapózovať ako ju pán Boh stvoril, aj napriek pokročilému veku. Nuž ja vám neviem, podľa mňa fotenie holých fotiek nie je otázkou veku, ale skôr otázkou morálky. V popise na Instagrame dala Suzanne aj metaforu, vraj toto je jej narodeninový odev.

Mne už nezostáva nič iné, len popriať Suzanne všetko najlepšie k narodeninám, nech ju mravce neštípu a nech sa mužom v jej prítomnosti stále trasú kolená.

 

Suzanne sa vyzlieka často a rada. Toto sú fotografie z čias dávno minulých. Klikajte zodpovedne.

 

 

 

Dajme si ju aj oblečenú, nech nás nebolia oči…

 

Hups, klamala som. Pohľad na ňu vždy bolí.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk