Jeffrey Dean Morgan v priebehu rokov

pridal kiwi 24.10.2019 o 20:16


Na želanie.

V minulom článku o Jeffreyho svadbe sa tu vyrojilo množstvo jeho fanúšičiek (aby som bola fér, aj fanúšičiek Javiera Bardema). Padla tiež otázka, či sa nechystám pripraviť pikošku o tom, ako išiel čas s Jeffreym, lebo vraj by to potešilo ženské publikum. Povedala som si, že príprava takej pikošky by potešila aj mňa, tak nech sa páči.

Aby sme neboli ale že totálne povrchné, dajme si o tomto pánovi nejaké info na úvod. Pokiaľ ho poznáte z filmu P.S. I Love You, vedzte, že hru na gitaru sa kvôli nemu zvládol naučiť za týždeň. Hodiny mu dávala Nancy Wilson zo skupiny Heart. Ak sa nemýlim, vo filme to, čo sa naučil, predviedol snáď len v jednej scéne, ale milé, že to zobral takto zodpovedne. A otázka do plénu: aj na vás okamžite zaberie, keď vie chlap hrať na gitaru? Pamätám si, že na mňa ako na gymnazistku takto zapôsobil spevák a gitarista školskej hudobnej skupiny. Absolútne pre mňa nebol zaujímavý, ale keď začal hrať a otvoril ústa, už to bola zrazu iná káva. Ako znel Jeffrey v P.S. I Love You si nespomínam, asi si to budem musieť zase pozrieť.

Do životopisu si do kategórie „skills“ môže okrem hry na gitare písať aj nasledovné: basketbal, baseball, iks ďalších športov, varenie a k tomu newyorský a taliansky dialekt. Škoda, že španielsky neovláda, aj keď to by si ho ľudia asi ešte viac mýlili s Javierom. Taliansky prízvuk a baseball ale použil v seriáli The Secret Life of Marilyn Monroe, kde sa predviedol ako manžel Marilyn, Joe DiMaggio.

A keď už sme pri tých manželstvách, Jeffrey svoje prvé uzavrel v roku 1992. Svadba s herečkou Anyou Longwell prebehla v Las Vegas, v roku 2003 ale nasledoval rozvod. O pár rokov neskôr sa schyľovalo k ďalšej svadbe, tentokrát s hereckou kolegyňou Mary Louise Parker, s ktorou sa spoznali pri natáčaní seriálu Weeds. Ako herečka je Mary Louise podľa mňa výborná (odporúčam miniseriál Angels in America), ale jej hlas ma strašne irituje. Či iritoval aj Jeffreyho, nevedno, ale zo zásnub zišlo v roku 2008. Nasledujúci rok prišlo stretnutie s Hilarie Burton a zvyšok už poznáme.

Morganovci v súčasnosti žijú so synom a dcérou na farme, kde im spoločnosť  robia kravy, kurence a alpaky. Manželia okrem toho spolu s hercom Paulom Ruddom vlastnia obchod so sladkosťami, ktorého predchádzajúci majiteľ nečakane zomrel a oni sa teda rozhodli zachrániť ho pred zatvorením.

No a v tomto bode už asi aj stačí rečí, poďme na fotky.

 

Rok 1991 a Jeffreyho prvá úloha. Išlo o film Uncaged.

 

 

O štyri roky neskôr vo filme Undercover Heat

 

 

Áno, aj toto je Jeffrey. V roku 2003 sa v takejto podobe ukázal v seriáli Star Trek: Enterprise

 

 

Mimozemské civilizácie vymenil vo filme Dead & Breakfast za zombies

 

A sme doma. Grey’s Anatomy a Jeffrey ako Denny Duquette

 

 

Jeho príbehu chýbal šťastný koniec. Bolo to vyše desať rokov dozadu, tak nie aby ste sa sťažovali na spoiler!

 

 

Nešťastný osud Dennyho Jeffrey neskôr vykompenzoval v romantických komédiách. Najprv v spomínanom P.S. I Love You s Hilary Swank…

 

 

…a potom s Umou Thurman s Accidental Husband. Jeffrey je taký príťažlivý, že prevažná časť publika tu držala palce jemu, hoci mu soka v láske hral samotný pár Darcy, aka Colin Firth.

 

 

Rok 2009 a film Watchmen. Tu si zahral superhrdinu, ktorý, keď sme už rozvírili tú debatu, patrí do skupiny DC.

 

 

Nevidela som, ale napravím!

 

 

2010 – Jeffrey znesie skoro všetko, ale toto nie je úplne ideálne. S vlasmi je to predsa len lepšie. Zato okuliare chválim, fungujú na mňa podobne ako gitara

 

 

O rok neskôr pribudli vlasy a okuliare ostali. Na premiéru filmu Peace, Love & Misunderstanding dorazil s Hilarie Burton.

 

 

2012, film Magic City.

 

 

2014, toto je ten look, čo sa mi na Jeffreym páči najviac

 

 

Pár záberov z fotenia pre magazín Interview v roku 2016. Nevedela som vybrať len jednu fotku, snáď mi odpustíte.

 

 

 

 

 

 

S vtedajšou ešte „len“ priateľkou Hilarie, v spomínanom obchode so sladkosťami.

 

 

A opäť oni dvaja. Tentokrát v roku 2017 na Emmy Awards.

 

 

Z tohtoročnej akcie Comic-Con

 

 

Zdroje: poughkeepsiejournal.com, wikipedia.org, imdb.com, interviewmagazine.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk