Nestarnúca Elizabeth Hurley s dcérkou

pridal Nikky 24.10.2019 o 8:46


Nie, nešibe mi. Po prvé, viem že Liz Hurley má syna. Po druhé, na úvodnej fotke je 54 (slovom päťdesiat štyri!!!) ročná Liz, ktorá sa asi kúpe holá, neviem totiž posúdiť či má nejaké mini bikiny alebo nie. Pikoškári pomôžte mne a Ignácovi rozlúštiť túto záhadu.

Veľmi si nespomínam, kde Liz naposledy hrala (ak to viete, tak šup s tým do komentov), ale to je nepodstatné, pretože v poslednej dobe sa viac prezentuje ako modelka a propagátorka kadejakej anti aging kozmetiky. Nalejme si čistého vína, takýto hladký ksicht z novej Nivey určite nemá. Stopro podpísala zmluvu s diablom a sú v tom aj zlaté ručičky plastických chirurgov…Avšak na Liz mi to nevadí, naopak mám pocit, že odviedli dobrú prácu a vyzerá lepšie ako za mlada. V skrášľovaní treba totiž poznať mieru…však Rodrigo? Inak kto má rád nášho Kena, rýchlo čekujte jeho instagram, má nové vlasy. ??

Ale späť k Liz a jej dcére…pardón synovi. Mladý Damian Hurley má 17 rokov a začína sa presadzovať v modelingu. Trošku ale opakuje po svojej mame a pôsobí pri tom veľmi nežným, až dievčenským dojmom. Dávam mu tak 2 roky kým sa prizná, že je gay.

V galérii nižšie môžete vidieť ako zapracovali Elizabethine gény.

 

Liz v bikinách. Dobre, má silikóny a ten krk by tiež potreboval trochu vyžehliť, ale postavou môže schovať aj 20tky.

 

Pyšná mamina so synom Damiánkom

 

Spoločná fotka z nejakej akcie. Liz zvolila decentný výstrih a a Damko kolotočársku košieľku

 

 

„feeling cute, might delete later“

 

Ó vlasy…

…utkané z litra laku na vlasy…

 

Damián si takto cudne zakrýva prská, jeden by neveril, že je to chlapec

 

Lizin ikonický look z roku 1994, model od Versaceho si obliekla na after party po premiére filmu Štyri svadby a jeden pohreb. Mimochodom vtedy ešte chodila s Hughom Grantom.
A následne mladý Damián si spichol (doslova) podobný model.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  Instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk