Kim prehovorila

pridal NoName 25.10.2019 o 17:31


Prezradila, ako sa mal pôvodne volať malý Žalm.

Ja byť Žalmom búcham detské šampanské a teším sa, ako dobre som obstál. Pretože alternatíva bola desivá. Počas KUWTK-ka Kim prehlásila, že ho pôvodne chcela pomenovať Ye.

Teraz vám nechám chvíľku na dogrcanie sa.

.

.

Máte? Tak poďme ďalej. Našťastie ju od tohto nápadu odhovoril Kanye, ktorý celkom múdro povedal, že Ye predsa nič neznamená. A tak sa pustili do čítania biblie a hľadali všetky mená, ktoré sa začínajú na Ye. Našli len meno Yehezkel (po slovensky Ezechiel) Chvíľu to vyzeralo, že štvrté dieťa bude mať relatívne normálne biblické meno, ale zaplietla sa do toho Kylie. Vykríkla, že Žalm a Svätý k sebe predsa pasujú. Asi jej nik nevysvetlil, že žalm nie je meno.

Žalm má už za sebou svoju premiéru v reality show a jeho mamka a tetušky môžu na jeho sladkom kukuči začať ryžovať. Kim sa vyjadrila, že Žalm bude pravdepodobne jej posledné dieťa. Štyri kusy sú vraj ideálne. Zamýšľam sa nad jej výrokom. Keď vám dve deti vynosí náhradná mama a stará sa o nich armáda pestúnok, tak áno, štyri deti sa dajú zvládnuť. Pre normálnu ženu, ktorá tie deti musí reálne kŕmiť, prebaľovať a robiť s nimi úlohy, je tento počet už dosť hrozivý.

Inak, Kim s Kanyenom nedávno oslávili 5. výročie svadby. A to je už drevená svadba, prosím pekne, to sa musí osláviť! Kim a Kanye si pri tejto príležitosti obnovili manželské sľuby. A bolo to tajné. Až kým to Kim neodtajnila. Kim predsa dobre vie, že veci, ktoré sú tajné, nezarábajú. A preto sa fotí aj počas umývania zubov.

Anketa pod fotkami!

 

Žalm s True Thompson. To je Khloeina dcéra, pre tých, ktorí sa už v tom klane trochu strácajú.

 

Kim pri príležitosti 5. výročia zverejnila doteraz nevidené svadobné fotografie

 

Úkaz nevídaný, Karol sa usmial.

 

Kim vykonávajúca ústnu hygienu, aby ste videli, že nekecám. Oblečenú má svoju úžasnú spodnú bielizeň Skims, pôvodne Kimono.

 

Všetci pokope, akurát Karči chýba.

 

A tu je aj Karči, spolu s malou North.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk