Nový pár?

pridal WonderWoman 26.10.2019 o 16:54


To snáď nie…

Nechápte ma zle, ja samozrejme fandím každej láske, či už medzi mužom a ženou, dvoma ženami, alebo dvoma chlapmi… Ale asi naozaj tak skoro nepochopím, čo všetky ženy v Hollywoode vidia na chlapovi ako je Pete Davidson. Mňa osobne by od neho odradil už len fakt, že chodil s Arianou Grande. Viem, Kate Beckinsale to nevadilo, ale Kate musela byť pekne zúfalá. Po nej si len nedávno začal s dcérou Andie MacDowel, no pred vyše týždňom sa s Margaret rozišiel a vyzerá to tak, že ju vymenil za ďalšiu dcéru slávnej matky – za Kaiu Gerber.

Toto podozrenie skrslo vo štvrtok, keď Pete odchádzal s cestovnou taškou z Kainho apartmánu v New Yorku. Tváril sa veľmi spokojne, asi ako niekto, kto sa dobre naje (alebo si dobre zašuká). Stále však dúfam, že s Kaiou iba jedli. Možno vie dobre variť, alebo si objednali chutnú donášku a do rána sa rozprávali… S kým sa ale Kaia v ten deň pri cvičení určit rozprávala, bol jej najlepší kamoš – herec Tommy Dorfman zo seriálu 13 Reasons Why. Tommy je gay, takže Pete na neho nemá prečo žiarliť, ale aj tak silno verím, že Kaia nie je tak hlúpa a nezačala si s ním. A že keď ich spolu načapali v kaviarni, bolo to len kamarátske stretnutie…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk