Halsey má nového frajera

pridal WonderWoman 27.10.2019 o 22:23


Tentokrát nie speváka, ale herca.

Vidíte ten zbožný pohľad? Tak sa Halsey díva na svojho nového frajera, ktorým je Evan Peters. Áno, ten Evan, ktorý sa od roku 2013 schádzal a rozchádzal s Emmou Roberts. Boli dokonca aj zasnúbení, no čuduj sa svete, zásnuby zrušili a po 15. krát sa rozišli. Nedávno sa skončil aj vzťah Halsey so spevákom Yungbludom, ktorý trval vyše polroka a tak vznikol priestor, aby sa dali dokopy práve Halsey a Evan.

Zaujímavé na tom celom je to, že Halsey bola do Evana platonicky zaľúbená sedem rokov. Áno, je to tak a existujú na to aj dôkazy v podobe jej tweetov z minulých rokov, v ktorých sa verejne priznala, že je do neho a chcela založiť petíciu, aby spolu začali randiť. No a pozrime sa, ubehlo 7 rokov a jej želanie sa splnilo. Zoznámil ich vraj spoločný kamoš, najskôr si písali a potom sa začali stretávať. V septembri sa spolu vyjašili v Disneylande a teraz spolu vymetajú halloweenske párty a vôbec neskrývajú, že tvoria pár. Ktovie, čo na to hovorí Evanova bývalka Emma, lebo som si vždy myslela, že sa k sebe budú vracať do konca života. Možno ju to nakopne a zabojuje o neho…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk