Za čo sa prezliekla Paris na Halloweena?

pridal WonderWoman 27.10.2019 o 23:02


Za sexicu.

Neviem, ako pre vás, ale pre mňa je priam neuveriteľné, že sa to Paris po všetkých tých rokoch podarilo. Myslím vyzerať sexy. Snažila sa o to síce asi každý deň svojho života, ale akosi sa jej snaha míňala účinku. No dnes si prvýkrát pri pohľade na ňu hovorím, že je to kosť.

Nie som si istá, či má konečne spravené cecky, alebo len veľmi dobrú push-upku, ale jej výstrih konečne nezíva prázdnotou a celá mi príde tak správne zaoblená. S tvárou si síce nespravila nič a tomu jej pretiahnutému ksichtu žiaľ nikdy neprídem na chuť, ale keď prižmúrim obe oči, tak ako celok vyzerala v piatok na Casamigos Halloween Párty fakt dobre. Nepochopila síce pravý význam Halloweenu a neobliekla si nič strašidelné, ale rozhodne nie je prvá ani posledná, ktorá tento sviatok využije len na to, aby sa mohla beztrestne obliecť ako štetka. Väčšina celebrít to síce robí takmer každý deň v roku, ale teraz im to aspoň nikto nemôže vyčítať. Jedine my na Pikoškách, všakže.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk