Svadba asi nebude

pridal kiwi 31.10.2019 o 8:35


Šťastný pár z titulnej fotky (teda Meg Ryan a John Mellencamp) vraj zrušil zasnúbenie.

V poslednom čase tu boli samé svadby a nové dvojice, tak si dajme na vyváženie jeden rozchod. Meg a John to údajne zabalili po približne ôsmich spoločných rokoch. Píšem približne, lebo sa pomedzi to stihli rozísť (v roku 2014) a znova sa k sebe vrátiť (2017). Ak prahnete po presných faktoch, dokopy sa dali v roku 2011. Kým Meg a jej dcéra bývali v New Yorku, Johnov domov bol v Indiane, takže vzdialenosť im veci skomplikovala. Tie dva štáty od seba nie sú až tak vzdialené ako Baltimore a Seattle (dúfam, že chápete narážku na film), ale asi sa ani jeden nechcel sťahovať. Diaľka medzi nimi mala teda prispieť k rozchodu, ktorý prišiel v auguste 2014. Kým spolu nechodili (alebo, ako by povedal Ross Geller, kým boli „on a break“), John stihol ročný vzťah s modelkou Christie Brinkley. V roku 2017 už ale v show Howarda Sterna priznával, že Meg miloval, ale on sám jej liezol na nervy, lebo vraj sa vie správať ako decko. Máva záchvaty zlosti, neustále sa sťažuje a býva náladový. Napriek tomu, ako sa opísal, však Meg na nervy až tak strašne liezť nemohol. V júni toho istého roku už boli totiž zase spolu.

Zásnuby ohlásili minulý november, pre Johna by to malo byť štvrté manželstvo a pre Meg druhé. Ak neviete, to prvé absolvovala s Dennisom Quaidom, spolu majú syna Jacka, ktorého dnes môžete sledovať v seriáli The Boys. Okrem Jacka má Meg ešte dcéru Daisy, ktorú ako ročnú adoptovala z Číny (adoptovala ju už ako slobodná matka). John je bohatší na (ex) manželky, tým pádom aj na deti: s prvou manželkou, Priscillou Esterline, má dcéru Michelle, druhá v poradí, Victoria Granussi, je matkou Teddi a Justice a s Elaine Irwin sa podarili dvaja synovia, Hud a Speck.

Jedna veľká rodina, skladajúca sa z Meg, Johna a všetkých ich detí, z nich však možno nakoniec vôbec nebude. Tento týždeň na odovzdávanie cien Governors Awards Meg dorazila bez snubného prsteňa, čo ľudí presvedčilo, že tí dvaja sa (opäť) rozišli. Blízke zdroje túto teóriu potvrdzujú, zároveň dodávajú, že to bola Meg, kto vzťah ukončil. Na nejaké oficiálne vyjadrenie si budeme musieť počkať, Meg a John o svojom vzťahu nikdy príliš nehovorili. Meg urobila výnimku len po zásnubách, vtedy tvrdila, že je veľmi šťastná, a raz sa určite vydá, ale nemá dôvod sa so svadbou ponáhľať. Tak uvidíme, či sa raz predsa len jej ženíchom stane John Mellencamp, alebo príde niekto úplne nový.

A keď už sme pri Meg a svadbách, dajte vedieť, v akom romantickom filme ju máte najradšej. When Harry Met Sally a tie s Hanksom sú klasika (okrem You’ve Got Mail a Sleepless in Seattle si zahrali pár aj v Joe Versus the Volcano), ale mne sa k nej hodil aj Kevin Kline vo filme French Kiss.

 

Prvé kolo ich vzťahu, rok 2013. Všimnite si ten strašidelný…pardon, láskyplný, pohľad Meg

 

Druhý pokus, december 2017

 

Apríl 2018, ešte bolo všetko ok

 

Zasnúbili sa v novembri 2018, Meg to dala svetu na známosť cez Instagram. Ako inak.

 

Governors Awards a Meg bez snubného prsteňa, ktorý vraj predtým na akcie zásadne nosila

 

When Harry Met Sally, čiže Meg a Billy Crystal

 

A tu tiež, ale o pár rokov neskôr, konkrétne v apríli 2019. 30 rokov od premiéry ich filmu. Nikto by od Meg nechcel, aby vyzerala teraz tak, ako 30 rokov dozadu, tie zásahy do tváre si pokojne mohla odpustiť…ale myslím, že tu je to lepšie ako na fotke z roku 2013. Áno, vybrala som tú najlichotivejšiu fotku z akcie s Billym, ale aj tak. Na Governors Awards vyzerá tiež dobre. Obdobie masívneho vylepšovania (ktoré vlastne vylepšenie vôbec neprinieslo) má teda snáď za sebou.

 

Tie ostatné filmy s Tomom poznáme, tak tu sú vo filme Joe Versus the Volcano

 

Normálne sa mi ani fúzy, ani francúzsky prízvuk nepáčia, ale tu ma Kevin Kline akosi presvedčil

 

Zdroje: people.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk