Ako je to vlastne s Billie Eilish?

pridal WonderWoman 2.11.2019 o 16:50


Viete niekto?

Aby som to upresnila – zaujíma ma, ako je na tom Billie Eilish so sexuálnou orientáciou. Tentokrát potrebujem, aby sme my pikoškári dali hlavy dokopy a zistili, či je toto mladé talentované dievča hetero, homo, alebo bisexuálne. Pardon, nesmiem zabudnúť na možnosť, že je pansexuál.

Ja viem, Billie má ešte len 17 rokov, takže je kľudne možné, že sa stále hľadá. A je mi aj trošku blbé vŕtať sa v jej sexuálnom živote, ale hádam mi moju zvedavosť prepáči. Doteraz som ju nijak zvlášť neriešila, na Spotify som si už dávno dala do obľúbených jej pieseň Bad Guy a dosť si ju idem, ale to je asi tak všetko. Ale keď som zbadala jej fotky z minulotýždňovej návštevy Halloween Horror Nights, nedalo mi to. Bola tam so svojim bratom Finneasom a jeho frajerkou, s mamou Maggie a s kamoškou, do ktorej bola po celý čas zavesená. A mne ako prvé napadlo, že je to určite jej frajerka. Potom som začala googliť a nikde som nič o jej sexuálnej orientácii nenašla. Tak viete niekto, ako to je?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk