Halloween na Instagrame

pridal Nikky 2.11.2019 o 18:53


Čo by sme to boli za pikošky, keby sme nedali prierez celebritných halloweenskych párty. Ja som tento rok na žiadnej nebola a tak sa aspoň rehocem na tých každoročných Pennywiseoch, Harley Quinnových, či „sexi smrtkách“…

Všetci dávno vieme, že pre niektoré celebrity je Halloween len ďalšia príležitosť obliecť sa ako štetka a pre Ignácov je tento sviatok raj na zemi. Máme tu ale aj Instagram a dnes už každá celebrita aj bez pomoci paparazzov postuje svoje výtvory na sociálne siete. Spravila som vám taký menší prierez, čo sa za 24 hodín odohralo. Niektoré celebrity ale chodia z jednej párty na druhú v rôznych kostýmoch, a tak sa mi sem logicky všetko nepomestilo. Možno spravíme Halloween vol. 2 ak bude kvalitný materiál, ale asi skôr nie.

Kochajte sa a komentujte, deti moje ??

 

Začneme zľahka, Gisele Bündchen a jej rodinka.  Zmeska robota(Stormtrooper), kowboja, draka a Matky Zeme…proti gustu žiaden dišputát.

 

Beckhamovci ako nejaká seriálová rodinka. Nie som si úplne istá koho majú predstavovať, tak ak viete, dajte vedieť v komentoch. Vicky na fotke nebola a predpokladám, že ona ani nerieši kostýmy. Ide len tak naturálne, za anorektičku.

 

Klan K už nemá čím zaujať a tak to dávajú na Disney postavičky v štetkoidnom vydaní. Vieme že Kylie má rada Ariel, a tak mala konečne šancu obliecť si dve mušle namiesto podprsenky.

 

Khloé sa s tým neserie a dala to na charakterovo blízku Cruelu de Vil. Upozornenie- pri tomto fotení bolo zneužitých niekoľko dalmatíncov a jedno dieťa.

 

Kim to poňala tiež veľmi osobne a prezliekla sa za Elle z filmu Pravá blondýnka! Kto Kim sleduje na insta tak vie, že to poňala ozaj dôsledne a dva dni spamovala v blond parochni a dokonca natočila aj demo video ako Elle vo filme. Oplatí sa pozrieť a zasmiať.

 

link na video:

Kourtney to dala na Dolly Parton a hoci tá umelá blond parochňa vyzerá naozaj lacno, toto je asi to najmenšie zlo z Kardashian klanu.

 

Tu už prechádzame od klanu K k ďalšej štetke, dáme menom Blac Chyna. Vystrojila sa za bohyňu smrti z mexickej mytológie a teda na jej pomery to nie je až také zlé.

 

Sofia Richie so svojím frajerom Scottom Disickom ako Barbie a Ken. Ona je super, on škoda reči. Dúfam že ten jeho peroxid na hlave je len parochňa.

 

Miley Cyrus je ešte stále v heterosexuálnom móde a ťahá to s Codym Simpsonom a na instagrame sa prezentujú ako zamilovaná dvojica. V tomto duchu sa aj vystrojili, Cody alias Billy Idol, ktorý sa na neho fakt podobá, a Miley ako jeho priateľka Perri.

 

 

Naša najsúmernejšia tvár Bella Hadid alias Fred Flinstone v ženskom prevedení.

 

 

Ciara s manželom a.k.a. Carterovci z klipu Apeshit (výstižné). Bey & Jay sa musia cítiť poctení. Mimochodom kráľovná Beyoncé zatiaľ nezverejnila svoj halloweensky kostým, a tak napäto čakáme.

 

Mariah Carey je tento rok vtipná a ako predstaviteľke metalovej kapely jej to sekne.

 

Prudko tehotná Ashley Graham si vybrala veľmi pohodlný kostým pre tehotné – Jessicu Rabbit. Jej muž je Macho Man, ale mňa viac znepokojuje jej narvaté brucho v latexe.

 

 

 

Cardi B tiež netrochárila a dala to na Disney postavičku Poison Ivy, ale v porno verzii.

 

Verejnosťou zabudnutá Coco Austin sa pripomenula ako ďalšia lacná verzia Madonny. S manželom ( Ice T) vyzerali takto náádherne.

 

Demi Lovato a už spomínaný Pennywise.

 

Cenu za najvtipnejší kostým u mňa vyhráva Neil Patrick Harris s manželom Davidom alias Olsen Twins.  Perfektne sa trafili do módy aj výrazov tváre dvojičiek. Vyzerajú ako dve životom zbité anorektičky na sedatívach.

 

Caitlyn Jenner s priateľkou ako „sexi upírka“. Nuž, posúďte sami.

 

Už spomínaná Liz Hurley ako nadržaná sestrička. Tento krát nechala Damiánka doma.

 

Gigi Hadid ako Maska. Slúži jej ku cti, že nešla polonahá.

 

Adele a jej debut po schudnutí. Kapitán Hook v jej podaní.Musím uznať, že má super vlasy.

 

Kráľovnou Halloweenu sa každoročne stáva Heidi Klum. Heidi organizovala už svoju 20-tu párty a vieme, že každý rok posúva latku vyššie. Tento rok to dala na mimozemské monštrum. Mne osobne to trochu pripomína film Mad Max: Fury Road, ak si pamätáte, tam boli také podobné dojky. Heidi prišla aj s manželom Tomom, ktorý bol ako astronaut napadnutý práve touto krvilačnou príšerou. Heidi sledujem na instagrame a viem, že sa svedomito pripravuje pár týždňov vopred a tento rok ju do kostýmu stajlovali celých 13 hodín. Tlieskam jej za odvahu a kreativitu!

 

 

Zdroje: instagram.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk