Piť či nepiť?

pridal NoName 2.11.2019 o 21:21


Pýta sa táto halloweensko-hamletovská lebka. Kto sa za ňou skrýva?

Aj by to bolo vtipné, keby to vlastne nebolo na zaplakanie. Podpriemerný herec, ale zároveň talentovaný režisér a scenárista, Ben Affleck, má už dlhé roky problémy s pitím. Kvôli nadmernému nasávaniu sa rozviedol s Jennifer Garner a podstúpil mnohé odvykačky a liečenia. V minulú sobotu (26.10) napísal na svojom Instagrame status, v ktorom sa chváli, že má novú priateľku a už rok úspešne abstinuje.

Ešte tú noc ho Ignác nafotil, ako sa potáca z halloweenskej party v LA k autu. Najlepšie sa predsa výročie abstinencie oslavuje fľaškou Jacka. Ben sa opieral o svoju dámsku spoločnosť a tváril sa, že je celkom v pohode. Potom ho spoločníčka opustila, šla si sadnúť do auta. A Ben, rafinovane maskovaný škraboškou kostlivca, stratil rovnováhu. Zakolísal sa a narafal do zaparkovaného auta. Potom statočne predviedol chôdzu triezveho muža. Rovný chrbát, spomalené, dôkladné pohyby, len sa nezatackať. Usadil sa k slečne a šoférovi údajne povedal: My sme priamo tu. Kde ste vy?

Na druhý deň už zaháňal suchoty a utekal sa kajať k Jennifer. Pararazzi ho odfotili pred jej domom s obrovským pohárom plným kávy. A možno len chcel z jej dvorčeka uchmatnúť čerstvé noviny, aby sa nedozvedela, čo zase v noci napáchal.

 

Slečna potrebuje objatie. Je to tá nová priateľka alebo len náhodná štetka? Ich vzťahu dávam maximálne tri dni.

 

Aj zadné svetlá potrebujú objatie!

 

V pohode som, len skúmam kvalitu laku.

 

Prečo na mňa kričíte, že Ben? Veď som tu inkognito!

 

 

Igy, buď kamoš a spáľ tie fotky!

 

Dobré ránko, Ben. Vysprchovaný, nadopovaný kofeínom a kajajúci sa.

 

Otvor Jenna! Počuješ ma?

 

Vypadni chrapúň!

 

Videjko Benovho moonwalku.

 

A Horkýže slíže, ktoré mi zneli v hlave počas opisovania Benovho náročného víkendu

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk