Selena spieva o Justinovi

pridal NoName 2.11.2019 o 22:15


V dojímavej balade, ktorá vychádza po štyroch rokoch od jej posledného albumu.

Priznám sa bez mučenia, že toto je asi prvá pesnička od Seleny Gomez, ktorá sa mi celkom páči. Je v nej akási sila a zrelosť. Selena asi konečne pochopila to, čo dospelé ženy vedia už dávno. A síce, že Justin je len namyslený a nevyspelý narcis. A navyše vyzerá ako počmárané potkanča.

V texte zbrusu novej piesne Lose You To Love Me sú celkom zreteľné narážky na jej toxický vzťah s Justinom. V refréne Selena spieva o tom, že musela Justina najskôr stratiť, aby sa začala mať rada. Neskôr to obmieňa ešte silnejším tvrdením, že ho musela začať nenávidieť, aby našla samú seba. Celkom jasným vodítkom… ehm pardón, vôdzkou, že skutočne ide o Justina, je aj verš, v ktorom Selena nôti, že mu to trvalo len dva mesiace, kým ju nahradil. A, čuduj sa svete, sedí to. Len dva mesiace po rozchode so Selenou začal Justin chodiť s Hailey. Pieseň vychádza pár týždňov po Justinovej svadbe, zdá sa teda, že Selena má potrebu uzatvoriť túto kapitulu svojho života.

Selenin posledný album vyšiel v roku 2015. Odvtedy si dávala až na pár výnimiek pauzu a venovala sa svojmu zdraviu. Kvôli fakt zákernej diagnóze s menom lupus musela podstúpiť transplantáciu obličky. Zo Seleny som vždy mala pocit, že svoje vzťahy dosť prežíva a neustále rozchody a zmierenia s Justinom jej zdraviu asi veľmi nepomohli. 10 mesiacov randila aj Weekndom, ktorý po ich rozchode vydal celý album, v ktorom narieka nad ich vzťahom. Selenu to dosť naštvalo. A napriek tomu neváhala a urobila Justinovi to isté. Mám pocit, popoví speváci majú vo všeobecnosti akútny nedostatok tém a vedia písať texty len o svojich (bývalých) láskach. (pozdravujem Taylor)

A o niekoľko hodín zverejnila Selena aj ďalšiu novinku. Volá sa Look At Her Now. To je pre zmenu taká samomotivačná blbina. ktorá vám navyše spôsobí epileptický záchvat. Znepokojuje ma, že v nej Selena hovorí o sebe v tretej osobe.

Selana o piesňach hovorí:

„Mala som pocit, že zverejnenie týchto piesní bok po boku skompletizuje príbeh o tom, ako človek dokáže povstať napriek všetkým skúškam, ktoré mu život prinesie. Vypnúť zvuk a žiť život podľa svojich pravidiel.“

 

Lose You To Love Me

 

Look At Her Now

 

A toto je pieseň Weeknda o Selena. Mňa by takéto vyznanie na rozdiel od Seleny asi aj potešilo.

 

Aktuálna Selana

 

 

Neaktuálna Selena s Justinom

 

Justin s pani Justinovou

 

Zdroje: justjared.com,  justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk