Suri Cruise posiela signály

pridal Vesna 3.11.2019 o 12:44


Možno je geniálna, alebo je to len zhoda náhod.

Katie Holmes si s dcérkou Suri vyšli na jesennú prechádzku. Neunikli ani Ignácovi, ktorý nám hneď fotografie preposlal. Pri editácii fotiek sme si všimli jeden zaujímavý detail. Suri držala v ruke knižku Príbeh služobníčky. Ak vám názov nič nehovorí, v krátkosti zhrniem, že je to príbeh o novej totalitnej krajine, ktorá bojuje s nízkym prirodzeným prírastkom. Posledné plodné ženy sú zotročené a stávajú sa majetkom krajiny. Slúžia v rodinách veliteľov a ich jedinou povinnosťou je splodiť potomkov. Príbeh od autorky Margaret Atwoodovej, ktorý je zároveň aj predlohou seriálu s rovnakým názvom, oslovil množstvo ľudí. Späť k Suri. Nie je to trochu paradoxné? Katie tiež musela dlho bojovať o svoju slobodu v zajatí scientologickej sekty. Nie je to síce rovnaký scenár ale niečo na tom bude. Pred takýmito mocnými sektami mám rešpekt. Dokážu človeka zmanipulovať natoľko, že sa s vami nebudú stretávať ani vlastné deti. Takto dopadla Nicole Kidman, tiež exmanželka Toma Cruisa. Katie sa spamätala včas, dokým bola Suri ešte malá a rozhodla sa nestráviť život pod kontrolou scientológov. Aj to by bol zaujímavý seriál. Alebo aspoň mini séria. Nemyslíte?

 

Zatiaľ čo sa Katie a Suri veselo prechádzali po newyorských uliciach, Tom bol so synom Connorom (ktorého si adoptovali počas manželstva s Nicole Kidman) v Londýne, na scientologickej konferencii.

 

Detail Forenzného vyšetrovacieho oddelenia Pikošiek

 

Tom so synom Connorom v Londýne.

 

Keď už som načala tie deti, tak to rovno zosumarizujem. Tom a Nicole si počas manželstva adoptovali Connora a Isabellu. Obe deti sa prikláňajú k otcovej viere, takže vzťah s Nicole majú komplikovaný. Tu hľa na foto obe dietka.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  us.hola.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk