Keanu Reeves má priateľku.

pridal NoName 6.11.2019 o 13:31


Je to oficiálne, potvrdené držaním sa za ruky na modrom koberci.

Na Keanuho som čakala dlho. Keď ma môj otec viedol k oltáru, dúfala som, že keď sa farár spýta, či má niekto námietky, prepadne Keanu oknom kostola a zakričí, že on, veď sme si predsa súdení. Nuž, nestalo sa tak. Na Slovensku sa totiž táto zapeklitá otázka pri sobáši nekladie. Inak by Keanu určite tým oknom prepadol.

Keďže ja som už šťastne zadaná, rozhodla som sa byť altruista a priať lásku aj všetkým svojim bývalým platonickým láskam. Aj Dušanovi z 1. E, aj Gilovi, nemeckému spevákovi, ktorý mal svoj komiks v Brave, aj Hughovi Jackmanovi a dokonca aj Keanu Reevesovi. Tomu najviac, pretože on si tú lásku už fakt zaslúži. Jeho životnú tragédiu asi poznáte, ale tak dajme si to znovu, slzné kanáliky treba sem-tam prečistiť. Keanu chodil pred dvadsiatimi rokmi s herečkou Jennifer Syme. Čakali spolu bábätko, mali už aj vybrané meno, dievčatko sa malo volať Ava. V ôsmom mesiaci však Jennifer potratila. O rok a pol neskôr zahynula Jennifer pri tragickej autonehode. Mala iba 28 rokov. Odvtedy Keanu oficiálne s nikým nechodil, svoje súkromie si úzkostlivo chránil. Až doteraz.

Keanu pred niekoľkými dňami verejne priznal, že tvorí pár s Alexandrou Grant. Médiá už dlhšie špekulovali, či medzi nimi nie je niečo viac. Dokonca aj my sme o tom špekulovali. Keanu je však tajnostkár a svoje vzťahy nikdy na verejnosti neprepiera. Alexandra je vôbec prvá žena v jeho 35-ročnej hereckej kariére, ktorú si so sebou zobral na oficiálnu akciu. Tou bola Lacma Art+Film Gala v Los Angeles.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 

Alexandra je vysoká. Odhadujem, že Keanuho prerástla o dva cenťáky. Podpätky si radšej nedala. Zlatá.

 

Ok, vyzerá ako jeho mamka, ale v skutočnosti je od neho mladšia. Má 46 rokov, Keanu má 55.

 

Keanu sa smeje, búchajme šampanské!

 

Taká som rada, že si nenabalil žiadnu 20-ročnú štetku.

 

Civilná

 

Výber z knižky poézie Keanu Reevesa, ktorá sa ironicky volá Óda na radosť. Ilustrovala Alexandra Grant.

 

 

 

A pre všetkých, ktorí uvažujú, kto je to ten Gil, ktorého spomínam v úvode článku, tu ho máte. Gil Ofarim.

 

 

A takto vyzerá v súčasnosti. Rozmýšľam, že svoju platonickú lásku obnovím. Na vlasáčov mám slabosť.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, pikosky.sk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk