Futbalový škandál

pridal kiwi 7.11.2019 o 19:57


V ktorom opäť raz figuruje meno Rooney.

Tentoraz ale Wayne nič nevyparatil, problém má jeho (zatiaľ ešte stále) manželka Coleen. Konkrétne je jej problémom Rebekah, manželka futbalistu menom Jaime Vardy. Neviem, ako vám, mne to meno nič nehovorí, ale to nevadí. Jaime tu nie je podstatný, zato Rebekah áno. Krátke načrtnutie situácie: Coleen Rooney ešte v januári tohto roku na Instagrame vyjadrila podozrenie, že niekto, kto sleduje jej účet, o nej podáva informácie bulváru. Teraz sa z januára presuňme do súčasnosti. Je október a Coleen uverejňuje na sieť ďalší príspevok. V ňom píše, že v snahe dokázať svoje podozrenie si na istý čas všetkých sledovateľov na Instagrame zablokovala. Všetkých okrem jednej osoby. Tento jediný človek teda mohol jej príspevky vidieť. Následne na svojom účte začala zverejňovať rôzne nepravdivé informácie, ktoré sa všetky neskôr objavili na stránkach denníku The Sun. A tou jednou jedinou osobou, ktorá dané falošné príspevky videla, bola……..Rebekah Vardy.

Nemajte mi ten počet bodiek za zlý, to som len zopakovala mysterióznosť Coleeninho vyznania. Dokonca si myslím, že ona tam tých bodiek nahádzala ešte viac. Samozrejme, reakcia Rebekah….ach jaj, vyskloňovať toto meno….Rebekah sa veľmi rýchlo vytasila s vlastnou verziou príbehu. Tvrdila, že ak mala Coleen podozrenie, mala jej hneď zavolať a mohli to vyriešiť. Ona by totiž nikdy bulváru nijaké informácie o kamarátke neposkytla! Ale nejakí jej známi disponujú heslom k jej instagramovému účtu, takže to oni sú na vine. Keby sa Coleen ozvala skôr, Rebekah si mohla skúsiť zmeniť heslo a zistilo by sa, či by nepravdivé informácie naďalej putovali do novín. A vôbec, prečo jej Coleen robí niečo takéto (rozumejte obviňuje ju zo spolupráce s bulvárom) práve teraz, keď dobre vie, že je vo vysokom štádiu tehotenstva? Asi takto by sa dalo zhrnúť vyjadrenie pani Vardy.

Mnohí ľudia mu však, vzhľadom na jej minulosť, dvakrát neveria. Ja som napríklad o existencii tejto pani nevedela, takže jej aktivity spred pár rokov mi boli úplne cudzie. Pre rovnako neznalých a škandálmi futbalových manželiek nepobozkaných teda uvádzam, že Rebekah sa ako 19 ročná vydala, no manželstvo vydržalo len 6 mesiacov. O štyri neskôr sa mužom jej života stal Steve Clarke, ale nebol jediným, pretože sa jej podarilo otehotnieť s niekým iným. Steve bol však asi charakter, nakoľko si ju vzal, keď bola v ôsmom mesiaci tehotenstva. Rebekah ale zo svadby podľa všetkého nebola dvakrát nadšená, opísala ju ako najväčší omyl svojho života. Ok. Desať mesiacov po svadbe krachol aj tento vzťah, ale optimisti medzi nami aspoň môžu vidieť aké-také zlepšenie, veď predtým to Rebekah dotiahla v manželstve len na 6 mesiacov. Ak vás zaujíma dôvod rozchodu, bola ním vraj nevera, Steve mal podviesť svoju ženu. V roku 2007 nasledoval ďalší pán na holenie, futbalista Luke Foster. Hoci párik mal spolu syna a nežil si zle, Luke nehral za prvú ligu a tak údajne ich životný štandard nebol jeho manželke dosť dobrý. Chcela byť totiž na úrovni Beckhamovcov a k tomu potrebovala lepšieho futbalistu. Krátko po rozchode s Fosterom v roku 2013 sa stretla s Jamiem Vardym a o tri mesiace neskôr už bola tehotná. Pre istotu podotýkam, že bola tehotná s Vardym. Veď Steve Clarke by vedel rozprávať. Podľa Luke-a Fostera vraj k nemu bola Rebekah úprimná a otvorene mu povedala, že jej ide o upgrade a Jaime jej môže dopriať to, po čom túži. No a tým má byť podľa Fostera práve sláva. Jaime a Rebekah predali svadobné fotky magazínu Hello, takže niečo na tom bude (aj keď treba povedať, že svadobné fotky predáva časopisom skutočne veľa celebrít a to aj väčších ako nejaká Rebekah). Okrem toho sa Rebekah zúčastnila mnohých reality shows a pochválila sa bulváru napríklad aj informáciou, že spala s Petrom Andrem, ktorého označila za mimoriadne zlého milenca.

Tak si utvorte vlastný záver, či sa Rebekah ulakomila na pozornosť a peniaze bulváru a zradila svoju kamarátku, alebo je iba obeťou, ktorej heslá k účtu zneužili jej známi. Lebo tejto britskej kauze už môže konkurovať ozaj len Brexit.

Coleen mala podozrenie už v januári

 

Veľké odhalenie záporáka. Najmä posledná veta je skutočne hrozivá, normálne môže konkurovať hláškam ako „Dám mu ponuku, ktorá sa neodmieta“, prípadne „Nie…ja som tvoj otec“. Za detektívnu prácu hodnú Poirota si už Coleen vyslúžila prezývku WAGatha Christie. Odkaz na anglickú kráľovnú zločinu v tomto kontexte iste chápete, skratka WAG znamená Wife and Girlfriend a používa sa na označenie partneriek profesionálnych športovcov. To ste vedeli? Lebo ja nie.

 

Už aj Netflix pochopil, že má k dispozícii kvalitný materiál. A inak, ak vás zaujímajú tie vymyslené príbehy, tak týkali sa Rooneyovie vytopenej pivnice a Coleeninej účasti v tanečnej show Strictly Come Dancing. No asi najzaujímavejším príbehom je ten, podľa ktorého Coleen veľmi túži po dcérke, keďže s mužom majú 4 synov. Túžiť po nej mala až tak, že vraj odletela do Mexika skonzultovať možnosť takzvanej ‚gender selection‘, ktorá by jej potomka ženského pohlavia konečne zabezpečila.

 

Rebekah reaguje na obvinenie, teda všetko popiera a ľutuje, že sa jej Coleen nezdôverila skôr

 

Ešte ako kamošky v roku 2016

 

Jaime a Wayne sú ale vraj kamaráti stále

 

Predsa len toho Vardyho poznám. Podľa mena nie, ale podľa tváre áno

 

Rebekah sa tvári, že je v tom celom nevinne. Ale keby ste náhodou chceli kritizovať jej postavu, pripomínam, že je tehotná.

 

Coleen sa raduje, hra na detektíva sa vyplatila

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk