Jenna Dewan prináša jarný vánok do jesennej depky

pridal Vesna 8.11.2019 o 22:30


Ignác šmíroval…

Po tom, čo Jenna Dewan svetu oznámila, že sú s partnerom Stevom Kazee-om v radostnom očakávaní, si ju náš Ignác zaznamenal do zoznamu sledovaných osôb. Viete, celebrity sa vedia obliekať pekne, ale aj katastrofálne. V sekcii tehotenskej módy sme tu mali pred nedávnom aj Amber Rose, Ashley Graham a Jessicu Simpson. Pikoška o Jessice je síce trošku staršia, ale každé jej tehotenstvo som so zatajeným dychom sledovala, do akých obludných rozmerov narastie. Jednoducho ma fascinoval ten proces zväčšovania sa v kombinácií s voľbou odevu.

Jenna bola Ignácom zachytená popri pracovných povinnostiach, takže je jasné, že tento outfit bol len kostým. Za mňa na jednotku, mohli by sa aj ostatné dievčence inšpirovať. Tehotná žena predsa nemusí celé dni behať napakovaná v úzkom odeve ako taká jaternička. Ešte dávam do pozornosti aj mäkké papučky, tzv. okolodomky. Nie je žiadna hanba také niečo vlastniť. Ja podobné tichošľapky rozdávam na Vianoce rodine. A predstavte si, že za rok ich tak vychodia, že v novembri už sa uisťujú, či im ich Džízs Krajst znovu prinesie. V takýchto papučkách herečka pauzovala popri nakrúcaní hudobnej drámy Soundrack, ktorú Netlfix odpremiéruje 13. decembra. Priznám sa, že netuším o čo ide, možno ak si v tomto období, popri pečení medovníkov spomeniem, mrknem aspoň jedným očkom, o čom séria bude.

 

 

Pohľadom vetrí po koláčikoch z filmárskej kantíny.

 

 

Uchmatla aspoň keksík.

 

 

Aj na Halloween zvolila pohodlný overal.

 

 

Obálka jej knihy. Rozmýšľam, či vôbec stojí za to, kupovať si takéto tituly od verejne známych osobností.

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk