Ktorej dáme patrí toto torzo?

pridal Vesna 12.11.2019 o 22:06


Ehm. Twerkujúce torzo…

Ak ste tipovali Ashley Graham, tipovali ste správne. V piatok si tehotná Ashley usporiadala americkú klasiku, baby shower. Deje sa niečo také aj u nás? Tehotenský večierok? Ja som o takom niečom z môjho okolia nikdy nepočula. Neviete náhodou, prečo sa to vlastne baby shower volá? Hlavne to slovo shower. To je akože „detská nádielka“? No… nechajme to tak.

Takéto večierky sa nesú väčšinou v decentnej atmosfére, nejaký catering, posedenie, koláčiky, nekonečný siahodlhý photoshooting a tak. Ashley to poňala trochu divokejšie. Namiesto etažérov plných makaroniek a veterníčkov, si objednala manikérky, piercignérky a tetovačov. Predpokladám, že tam bol aj nejaký DJ a alkohol. Hrdá tehuľka (brrr to slovo!), si počas večierku dokonca aj zatancovala a zatwerkovala. Evidentne má energie na rozdávanie.

Twerking. Nie je to nedôstojné?

 

S manželom Justinom Ervinom. Počas preslovu zhodnotili, že je ich baby shower parádnejšia ako Vianoce. To isto… Okrem iného, vraj majú po večernom modlení spolu sex.  Podľa Ashley, sú v tom momente plní zvláštnej energie. A sexom si ju akože vybijú. Informácia, ktorú asi verejnosť nepotrebuje vedieť. Rovnako, ako nepotrebujeme vidieť twerkovať tehotnú ženu.

 

Drsné.

 

Hotová švanda..

 

 

S mamou a svokrou.

 

Strašidelná manikérka.

 

Tetovanie zdarma. Veď je to len navždy.

 

Dostupné boli aj iné modifikácie. Napríklad piercing do ucha.

 

Úprimná Ashley.

 

Twerk

 

Zdroje: dailymail.co.uk, youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk