Dennis Quaid s dcérkou

pridal kiwi 13.11.2019 o 9:29


Teda, so snúbenicou… som chcela.

Najnovšia vyvolená 65-ročného Dennisa je 26-ročná Laura Savoie, študentka univerzity v Texase, ktorá sa práve snaží o PhD. Krásne. Vlieva mi to do žíl optimizmus a vieru, že kým získam doktorát, aj na mňa sa ulakomí nejaký, so starobou nezmierený a ideálne bohatý, dedko.

Tak a teraz vážne. Dennis Quaid má 65 rokov a ak mu Laura povie áno aj na svadbe, stane sa jeho štvrtou manželkou. To, že bol kedysi ženatý s Meg Ryan, vieme. Ešte pred ňou bola jeho pani herečka nemeckého pôvodu PJ Soles. Zaujímavé je, že táto prvá manželka je od Dennisa o štyri roky staršia. Už pri druhej manželke to ale napravil, Meg je od neho mladšia o sedem rokov. Vekový rozdiel pri tretej manželke vyskočil ešte viac, Kimberly Buffington si vzal, keď mal 50 a ona 32. No a teraz je tu teda Laura. 65 a 26. Hm. Je pravda, že toto nie je prvý Laurin vzťah so starším chlapom, minulý rok ju spájali s 54-ročným Jeremym Pivenom (poznám ho asi len zo seriálu Entourage… A vlastne nie! Ešte hral kedysi aj vo filme, kde Mandy Moore stvárnila dcéru amerického prezidenta. Jeremy hral člena jej osobnej ochranky). Ale Dennis je asi lepšia (staršia) partia.

Neviem, ako vám, ale mne v kontexte tohto vzťahu napadol film The Parent Trap. Nie pôvodná verzia (ospravedlňujem sa filmovým fajnšmekrom), ale ten remake s Lindsay Lohan. Zahrala si tam dvojičky a úloh jej (ich) rozídených rodičov sa chopili Natasha Richardson a práve Dennis Quaid. Bol to obľúbený film našej učiteľky nemčiny z gymnázia a na konci, keď sa celá rodina dala znova dohromady, zakaždým plakala. Viem to, pretože nám to niekoľkokrát povedala. Hoci filmu happy end nechýbal, ešte predtým, než sa k sebe Natasha a Dennis vrátili, bol tam on zasnúbený s jednou blond zákeráčkou. Volala sa Meredith… a mala 26 rokov.

Film vyšiel v roku 1998 a vyzerá, že 21 rokov po premiére Dennis naplní pôvodný zámer postavy, ktorú stvárnil. K fiktívnemu Nickovi ho okrem toho približuje aj fakt, že je otcom dvojičiek. S Meg Ryan má syna Jacka, do vzťahu s Kimberly Buffington pribudli Thomas Boone a Zoe Grace. Dobre, je to chlapec a dievča a teda by si ich Lindsay Lohan oboch nezahrala. Ale dvojičky a zásnuby s 26-ročnou slečnou sa filmu The Parent Trap podobajú natoľko, že si to všimla aj predstaviteľka vypočítavej Meredith. Herečka Elaine Hendrix na Twitteri Laure odkázala, aby si na dvojičky dávala pozor (asi aby ju nevyšupli na matraci na rieku, ako sa to stalo Meredith). Tak čo, myslíte, že to Dennis s Laurou dotiahnu až k oltáru? Alebo sa, kým príde svadba, rozídu, ako to spravili aj Meg Ryan so spevákom Johnom Mellencampom?

 

Fotka s prsteňom musí byť! Ak vás zaujíma, čo za akciu to bolo, tak YouTube event v Tennessee, kde mal mať premiéru akýsi nový film o Johnnym Cashovi

 

Dennisa a Lauru spolu prvýkrát videli v máji tohto roku

 

 

Pred Laurou bol ženatý s Kimberly Buffington, rozviedli sa vlani v decembri po 14 spoločných rokoch

 

V rokoch 1991- 2001 bol ženatý s Meg Ryan. Na fotke v polovici spoločnej dekády.

 

 

A úplne prvou pani Quaidovou bola P.J. Soles. S Dennisom sa spoznali pri natáčaní filmu Our Winning Season v roku 1978.

 

 

Film The Parent Trap a malá Lindsay. To boli časy!

 

 

Šťastný koniec, pani učiteľka nemčiny už plače. Ale celý ten príbeh je dosť čudný, dvaja ľudia sa rozídu, a každý z nich je úplne v pohode s predstavou, že jedno zo svojich dvoch detí už nikdy neuvidí…lebo veď stačí jeden kus z dvojčiat.

 

 

Šťastnému koncu predchádzal vzťah s Meredith, ktorá chcela Lindsay šupnúť do internátnej školy

 

A tu už máme vtipnú Elaine a jej varovanie pre Lauru

 

Tie dvojčence sú Dennisovi tuším súdené. Pár rokov dozadu si vo filme What to Expect When You’re Expecting zahral muža s omnoho mladšou manželkou, ktorá mu jeden pár porodí.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk