Gaga gága

pridal NoName 15.11.2019 o 6:49


V najnovšom Elle napríklad aj tom, že s Bradleym Cooperom svoju lásku len predstierali.

Je to prirodzená ľudská túžba. Veriť, že rozprávky sa môže stať skutočnosťou a herci, ktorí stvárnili našich obľúbených hrdinov prežívajú lásku aj v skutočnom živote. Lady Gaga a Bradley predviedli na tohtoročných Oscaroch srdcervúce zinscenované divadlo, ktoré bolo tak trochu pokračovaním filmu Zrodila sa hviezda. Lady Gaga v rozhovore s Oprah Winfrey priznáva, že chémia medzi nimi bola precízne naplánovaná a oni chceli, aby im diváci uverili, že sa milujú.

„Chceli sme, aby to šlo priamo cez šošovky kamier do každej zapnutej televízie. Pracovali sme na tom tvrdo, makali sme na tom celé dni. Podrobne sme to rozpracovali, bolo to len predstavenie.“

Nechcem tu moralizovať, chápem, že Hollywood je predstieranej lásky plný. Gaga a Bradley navyše vždy hovorili, že ich vzťah je iba priateľský (aj keď pred a po premiére jednoznačne podporovali šuškandu o ich vzájomnej príťažlivosti). Kvôli ich predstieranej láske však napokon stroskotali dva (asi) skutočné vzťahy. Príde mi to riadne cynické, najmä preto, že Bradley má s Irinou Shayk dcéru. Som zvedavá, ako jej to bude o pár rokov vysvetľovať.

Gaga v rozhovore hovorí aj o svojich psychických problémoch. V 19. rokoch bola opakovane znásilnená a doteraz sa cez to nedokázala preniesť. Stále bojuje s posttraumatickou poruchou a trpí chronickými bolesťami celého tela, ktoré jej spôsobuje choroba s názvom fibromyalgia. Takisto vymenúva pôsobivý zoznam liekov, ktoré užíva, aby potlačila bolesti, depresiu a úzkosť. Gaga sa tiež angažuje a pomáha ľuďom, ktorí majú, podobne ako ona, problémy prijať samých seba. Pre rokmi založila organizáciu Born This Way.

Celý veľký rozhovor a fotenie sa v časopise bolo kvôli tomu, aby sa nám Gaga mohla pochváliť, že vstupuje do kozmetického priemyslu. Vytvorila radu šminiek, ktoré sú vhodné pre každý rod, pre každú farbu pleti a pre každý vek. Gratulka Gaga, už si taká šikovná ako Kardashianky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V rozhovore Gaga hovorí, že Bradley je ten najúžasnejší otec na svete. Dovolím si povedať- pf.

 

Zdroje: elle.com, dailymail.co.uk

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk