Throwback Twilight alebo o tom, ako sa Kristen chcela vydať za Edwarda

pridal Enchilada 18.11.2019 o 19:01


Teda vlastne pardón, za Roba Patizóna.

Odhalím vám príšerné tajomstvo. Hanba nehanba, aj keď som už dávno nebola prisprostastá tínedžerka, keď sa prvýkrát objavil v kinách Twilight, žrala som ho viac než teplé rožky s maslom. Od trblietavého upíra, cez emo hudbu, po Belline zbožňujúce pohľady. A je to vonku. Môj chlap si doteraz ťuká na čelo za tento prelaps, ale nevadí. Nech hodí kameňom, kto je bez viny.

Teraz už takmer archaickú romancu medzi Patizónom a Kristen dnes nevyťahujem na svetlo božie len tak, pre srandu králikov. Celkom nedávno bola totiž Kristínka na návšteve u Howarda Sterna a v interview s ním zaspomínala aj na Roba a ich mimo-filmovú lásku, ktorej svojho času nikto veľmi neveril. Nebolo by to síce po prvýkrát, čo sa kolegovci z hereckého pľacu do seba zaľúbili – zdravím Jolie-Pittovcov. Títo dvaja však vždy vyzerali, že by radšej podstúpili kolonoskopiu, než by sa dotkli jeden druhého. Pamätáte si ešte ten akože bozk na MTV? Doteraz ma z toho bolia zuby.

V  interview sa však Kristen totiž vyjadrila jednoznačne – nebolo to len na oko.

„Naozaj si myslíte, po všetkých tých rokoch, že takto ja žijem svoj život? Boli sme spolu roky, bol mojou prvou láskou. Je fakt najlepší.“

Údajne si nikdy nedopriala hovoriť verejne o Robovi, lebo nechcela, aby to vyzeralo, že túži len po pozornosti. Chceli vraj tento vzťah chrániť až priveľmi, čo sa im nakoniec vypomstilo.

„Odopriete si toľko zážitkov. Neprechádzali sme sa po ulici, držiac sa za ruky, pretože sme si mysleli „Nechceme toto dopriať nikomu iném.“ V konečnom dôsledku sme ale na tú prechádzku nešli, a to bolo na nič.“

Na otázku,  či sa chcela za Roba vydať, odpovedala takto:

„Chcela som… Áno… Neviem, nie som nejaký super-duper tradicionalista, ale zároveň… o každom vzťahu, v ktorom som kedy bola, som si myslela, že je to ono. Nikdy som nebola ten úplne nezáväzný typ človeka.“

Tak vidíte. Možno stačilo nestrkať jazyk do úst ženatého režiséra a dnes by po Hollywoode pobehovali malé upírčatá. Ktovie, či by si Kristen nechala krízu svojej sexuality pre seba alebo by sme sa tak či onak dožili striedania frajeriek ako na bežiacom páse. To sa už nedozvieme. V tejto realite je Kristen šťastne zaláskovaná do frajerky Dylan Meyer a nemôže sa dočkať, kedy ju požiada o ruku. Aspoň teda dovtedy, kým Stella Maxwell nebude zas v tom istom meste.

Čo je to? Motýle v bruchu, či mastná srnka zo včera?

 

Nejedla si náhodou na raňajky cesnak? Len pre istotu sa pýtam…

 

Tak krásne voniaš. Po hemoglobíne. To je A pozitív šmrncnutý nulkou, že?

 

Nie, nevadí mi, že si vraždiace monštrum. Hlavne, že nebudem musieť ísť do školy a budem navždy pekná.

 

Tak sa vyzleč a ideme na to. Nie, nie gaťky, ty sprostá, to až po svadbe predsa.

 

 

 

 

Zdroje: celebitchy.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk