Návrat Priateľov?

pridal NoName 19.11.2019 o 21:58


Žeby sme sa dočkali?

Legendárny Priatelia tento rok oslavujú krásne 25. výročie. A keďže sme sa dočkali návratu Beverly Hills (ktorý mimochodom rušia po prvej sérii), prečo by sa nemohla vrátiť aj šestica priateľov?

Je to už mesiac čo sa Jennifer Aniston oficiálne prihlásila na Instagram, pričom postla fotku zo stretnutia všetkých členov seriálu. Ihneď vyvolala búrlivé komentáre a to nielen kôli znovustretnutiu celej hlavnej šestky po rokoch. Niektorí fanúšikovia upozorňovali na podozrivý prášok na mobile vedľa Matthewa Perryho. No, nech bola párty pri ich znovustretnutí akákoľvek bujará, Jenn si iba touto fotkou nazbierala 15 miliónov sledovateľov. Dnes ich má vyše 19 miliónov, pričom príspevkov má iba desať. Kam sa hrabe Kim či Meghan, že?

K veci. Isté zdroje prezradili pre Hollywood Reporter, že tvorcovia seriálu a herci sú v jednaní s HBO MAX o možnej spolupráci. Ešte sa veľmi netešte! Nič z toho ešte nie je úplne isté. Avšak tomu, aby z toho niečo bolo, sú naklonení nielen skalní fanúšikovia, ale aj herci (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer) a autori Priateľov (David Crane a Marta Kauffman)! Jennifer už koncom októbra v šou Ellen DeGeneres potvrdila, že na niečom spoločne pracujú. Tak sa však zdá, že na uzavretie konečnej dohody si ešte počkáme. Aktuálne je Jennifer zo všetkých najvyťaženejšia. Len nedávno odpremiéroval jej nový seriál The Morning Show.

 

Takto sme sa s nimi lúčili

 

Rekordná fotka z Instagramu plus detail na podivný mobil

 

Jenn v The Morning Show. Von je už pár častí! Kto stihol pozrieť?

 

Jennifer Aniston. Stárne táto žena vôbec?

 

Matthew Perry

 

David Schwimmer

 

Courteney Cox a jej botox, ktorý už ľutuje

 

Matt LeBlanc mal sivé vlasy už na začiatku natáčania Priateľov. Dnes si ich už nefarbí.

 

Lisa Kudrow má dnes 56. Pre zaujímavosť – je len o rok staršia ako Courteney.

 

Zdroje: hollywoodreporter.com, today.com, elitedaily.com, sickchirpse.com, metro.co.uk, hollywood.com, hellogiggles.com, cheatsheet.com, insider.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk