Mačky si to zle spočítali

pridal NoName 20.11.2019 o 21:14


V kalendári si zabudli zakrúžkovať Zlaté Glóbusy aj Oscarov

Hollywood sa riadi presnými pravidlami, kedy do kín posielať filmy, ktoré by mohli ašpirovať na filmové ceny. Zvyčajne majú premiéru v novembri-decembri, aby ich porotcovia mali čerstvo v pamäti, keď ich budú hodnotiť. Naopak veľké blockbusteri zvyknú okupovať kiná v lete. Romantike sa darí okolo Valentína, hororom na dušičky, rodinným filmom pred Vianocami. Je to veľká veda, kedy svoj film vyšlete do kina. A producenti filmu Cats toto plánovanie nezvládli.

Muzikál Cats sa od začiatku nakrúcania netají tým, že má oscarové ambície. Muzikály majú akademici veľmi radi a také hviezdne obsadenie ako v tomto prípade sa vidí málokedy. (Taylor Swift, James Corden, Jennifer Hudson, Idris Elba, Ian Mckellen, Judi Dench!) Režíruje Tom Hopper, ktorého filmoví kritici zbožňujú, a ktorý doma utiera prach z plešivca, ktorého získal za Kráľovu reč.

Áno, Mačky chceli získať Oscarov. Najlepšie plné vrece. A pridať k tomu za kýbel Zlatých Glóbusov. Avšak niekde urobili soudruzi z USA chybu. Mačky budú mať premiéru 20. decembra a uzávierka pre nominácie na Zlatý Glóbus je 4. decembra. To znamená, že porotcovia môžu nominovať len filmy, ktoré si pozrú pred týmto dátumom. Mačky nestihnú ani uzávierku SAG Awards a National Board of Review Awards. A s Oscarmi to bude tiež len tak-tak. Hlasovanie sa uzatvára 7. januára a tak je možné, že si ho všetci porotcovia jednoducho nestihnú pozrieť.

Do Oscarového súboja našťastie naplno zasiahne Taylor Swift a jej pieseň Beautiful Ghosts. Napísala a zložila ju spolu s hudobným skladateľom Andrey Lloyd Webberom a už si ju dokonca môžete aj vypočuť. Vo filme bude pieseň spievať Francesca Hayward, Taylorina verzia zaznie počas titulkov. Veľkým konkurentom jej bude Into the Unknown z druhého dielu animáku Ľadové kráľovstvo. Idina Menzel opäť predvádza svoj neskutočný rozsah a ja som fakt zvedavá, či zožne pieseň podobný úspech ako Let It Go.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Povedzme si úprimne- ten vizuál je odporný.

 

Splnený sen každého zoofila

 

Toto bude Judy Dench.

 

A v tomto chlpáčovi rozpoznávam Gandalfa.

 

Mačacie nahotinky

 

Jajks

 

A možno je aj dobre, že to na tých Oscarov nestíhajú. Aspoň budú mať výhovorku, keď nezískajú ani pol nominácie.

 

Taakto sa na ten film teším.

 

Trailer na Cats, dúfam že nebudete mať zlé sny.

 

Taylor a pesnička Beautiful Ghosts

 

Into The Unknown z Ľadového kráľovstva 2

 

Zdroje: justjared.com, justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk