Vianočná Gwen Stefani

pridal Vesna 19.11.2019 o 23:42


A je to tu, vianočné prípravy sú v plnom prúde.

O čom by boli Vianoce, ak by pred Rockefellerovým centrom nestál poriadny opulentne vyzdobený vianočný strom. Kevin by sa dodnes hľadal s mamou po newyorských uliciach, Mariah Carey by namiesto spievania sedela doma v teplákoch. Jednoducho by sa diali samé strašné veci.

Gwendolína sa podujala k účinkovaniu na tejto nehorázne významnej udalosti, a v týždni ju obyvatelia New Yorku mohli vidieť nacvičovať choreografiu. Samotné rozsvecovanie stromu, sa bude konať síce až 4. decembra, ale organizátori nechcú nechať nič na poslednú chvíľu. Teraz na chvíľku vypnem ironický mód a prezradím vám pár faktov. Tradícia rozsvecovania vianočného stromu siaha až do roku 1931, tento rok to bude smrek obyčajný, ktorý vypestovali pre túto príležitosť na Floride. Vystavený bude, ako som už spomínala, od 4. decembra, až do 14. januára. Kto si plánuje cez sviatky odbehnúť do NYC na výlet, pošlite nám do redakcie fotografie. Vystavíme si ich na nástenke a Ignác si bude závistlivo porovnávať, či by vedel snímku vyfotiť lepšie. Práve konštatujem, že som vlastne ten ironický mód ani nevypla. Nevadí.

 

 

Povedzte mi niekto, prosím, ako to tá ženská robí. Ona vôbec nestarne.

 

 

 

Vianočná Holla back girl. The shit is BANANA! (poznáte?)

 

 

Pamatáte si na túto éru? ?? Podľa mňa s ňou musí byť sranda. Chcela by som ju za kamošku.

 

Takto nasucho si cvične zatancovala. Ja som si to len preklikala, pre predstavu…

 

Tento song je fajn. Klip je vtipný. Snúbenec Blake je sympatický… Vianočné songy sú super dvíhače nálady. Už sa vo mne prebudila vianočná príšera. Viazilla ju budem volať.

 

Zdroje: youtube.com,  hollywoodlife.com,  justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk