Celebritné vešiaky roka

pridal NoName 21.11.2019 o 21:51


Koho módny štýl najviac ovplyvňuje bežných smrteľníkov?

Spoločnosť Lyst zverejnila veľmi zaujímavý rebríček najlepšie oblečených celebrít. Zaujala ma najmä metodika jeho zostavovania. Tento rebríček totiž nezostavovali ľudia. Ani tí obyčajní, ani tí, čo sa móde rozumejú. Zostavil ho nejaký múdry program, ktorý analyzoval, aký módny celebritný trend bol najviac vyhľadávaný bežnými internetovými užívateľmi.

Móda je veľmi subjektívna a kritici sa nikdy celkom nezhodnú na tom, čo je inšpiratívne a čo nie. Niečo môže byť na prvý pohľad čudesný výstrelok, ale napokon ovplyvní množstvo ľudí a možno aj módu ako takú. Aj takéto výstrelky nájdete v rebríčku. Ale dosť bolo rečí, poďme na fotky.

 

10. Billy Porter

Na 10. mieste pózuje Billy Porter a jeho fraková róba od Christiana Siriana, ktorú predviedol sa Oscaroch 2019. Za 24 hodín po slávnostnom odovzdávaní Oscarov, stúpol počet vyhľadávaní mena Billy Porter o 101%. Na chlapov v slávnostných róbach som si ešte nezvykla, ale musím uznať, že toto má šmrnc.

 

9. Harry Styles

Na deviatke máme ďalšieho exota, ktorý rád experimentuje s tradične dámskymi strihmi a látkami. Harry sa takto objavil na Met Gala. V internetových vyhľadávačoch následne utešene rástlo heslo „jedna náušnica“.

 

8. Lizzo

Na ôsmom mieste straší Lizzo. Lizzo enormne pozdvihla vyhľadávanie slova trikot a takisto hesla Lizzo fashion. Mne to pripadá riadne úchylné. Stačí sa mi na ňu pozrieť a hneď sa cítim ako zvrhlík.

 

7. Kylie Jenner

Na sedmičke vás pozdravuje Kylie Jenner v zlatých šatách, ktoré si navliekla na svadbu Bieberovcov. Nevestu Hailey v tomto rebríčku nenájdete. Takže je to jasné. Mrcha Kylie si ukradla celú tú svadbu pre seba.

 

6. Lisa

Kórejske popové skupiny ma zaujímajú asi tak ako populácia mravca argentínskeho v Južnej Amerike. Možno ešte menej, tie mravce sú fakt nebezpečné. Lisa, ktorú máme na šestke, spieva v K-popovej skupine s názvom Blackpink a vraj je veľmi úspešná a vplyvná. Keď na svojom profile zverejnila fotku s kabelkou Celine Triomphe, vyhľadávanie tejto tašky stúplo o 66%.

 

5. Cardi B

Cardi je moja guilty pleasure. Minule som si dala maratón jej vystúpení v rôznych show a úplne som sa do nej zamilovala. Je to to najroztomilejšie a zároveň najhlúpejšie stvorenie na svete. Jej hudba mi však paradoxne vytrháva plomby zo zubov. Šatám od Muglera, ktoré si na seba obliekla na odovzdávanie Grammy, stúplo vyhľadávanie na internete o 169%. Zaujímalo by ma, či si ich aj niekto kúpil.

 

4. Billie Eilish

Billie „Nikdy neukážem ani kúsok kože“ Eilish je pre decká veľkým vzorom. Napríklad tento outfit primäl ľudí písať do googla heslo „neónovo zelená farba“ až o 69% viac ako bežne.

 

3. Zendaya

Zendaya je podľa mňa nádherné dievča, len by som ju trošku vyštopkala kukuricou ako takú húsku. Najväčší úspech zožali šaty, ktoré predviedla na Met Gala a na Emmy.

 

Emmy

 

Met Gala

 

2. Timothee Chalamet

Striebornú pozícii si vybojoval Timothee Chalamet. Na jeho kreácii od Louisa Vuittona oceňujem, že aj keď má niekoľko výstredných prvokov, Timothee v nej stále vyzerá ako muž. Fotografia je z odovzdávania Zlatých glóbusov.

 

1. Meghan Markle

A máme tu víťazku a zároveň najväčšiu módnu influencerku roka. Meghan síce prostý ľud neznáša, ale zároveň chce nosiť rovnaké handy ako ona. To je teda riadny paradox. Meghan sa napríklad podarilo prinavrátiť slávu košeľovým šatách. Gratulujem!

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Zdroje: justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk