Pochopili sme. Chodíte spolu.

pridal kiwi 21.11.2019 o 17:03


Teda, pochopili sme, že nás o tom chcete presvedčiť.

Camila CabelloShawn Mendes sa vybrali na basketbalový zápas v Los Angeles. Hrali Los Angeles Clippers proti Toronto Raptors. To nič, ak vás basketbal nezaujíma. Veľmi nezaujímal ani dvoch spevákov, lebo namiesto sledovania hry si krátili čas bozkávaním sa, vešaním sa na seba a snažením sa, aby to celé vyzeralo prirodzene. Podľa mňa sa im to nepodarilo. Áno, mladá láska vie byť všelijaká, občas aj trápna, ale vážne ma nič nepresvedčí, že je to medzi nimi úprimné. Však posúďte sami podľa fotiek.

Ak si však myslíte, že posadiť sa skoro na palubovku a bozkávať sa tam Shawnovi a Camile stačilo, mýlite sa. Už si stihli odskočiť aj do tetovacieho štúdia a každý odišiel s novým prírastkom. Shawn skončil s písmenkom A za uchom (jeho sestra sa volá Aaliyah, takže to vraj preto) a Camila s citátom z filmu Zamilovaný Shakespeare na prste. Keď už nič iné, aspoň si ani jeden z nich nedal spraviť iniciálky toho druhého. Také čosi v zmluve asi nemajú.

Zmluva ale podľa všetkého obsahuje podmienku o vzťahu rozprávať, tak si dajme vyjadrenie Camily pre časopis Elle. O tom, že so Shawnom boli najprv kamaráti a až potom sa ich platonický vzťah zmenil na romantický:

Keď prvýkrát začnete chodiť s niekým, o kom nič neviete, je tu menšie riziko. Myslím, že keď sa zamilujete do niekoho, koho poznáte už dlho, je v stávke viac. Je to tiež zvláštne, pretože to pripomína milostné príbehy, ktoré vidíte vo filmoch. Keď sa ľudia poznajú už dlhší čas, ale sú príliš hlúpi na to, aby si uvedomili svoje city, alebo vyjadrili ich. No a potom ten vzťah príde – a to je nádherné.

Camila má tuším rada film Keď Harry stretol Sally, ale ja im to so Shawnom aj tak nie som schopná veriť. Asi vedia, prečo sú speváci a nie herci. A od jedného PR páru môžeme plynule prejsť k druhému, ktorým má podľa Blind Gossip byť DrakeKylie Jenner. Vraj by to bolo pre oboch veľmi výhodné, akurát malý problém je dohodnúť sa na dĺžke plánovaného vzťahu. Keďže Kylie je matka a rozchod s otcom malej Stormy je ešte stále čerstvý, nechce (a mastermind celej rodiny, Kris, to nechce dupľom), aby to vyzeralo, že skáče od jedného chlapa k druhému. Neviem, či na takéto obavy nie je neskoro, no ale čo už. Strana Kylie by preferovala dlhší vzťah, kým Drake je toho názoru, že by stačili nejaké tri mesiace. Publicity by bolo za ten čas až-až, ťahať sa mu s Kylie celý rok už nechce. Uvidíme, či sa teda nakoniec dohodnú.

 

Tak, a teraz už absolútne prirodzené fotky

 

 

Veľa ľudí zaujala skôr tá pani vedľa

 

 

 

Pani bola na baskete s kamoškou a tuším ich to celé bavilo viac, ako Shawna a Camilu

 

 

Daj mi pusu, aby to vyzeralo ozajstne…stačí taká decentná

 

 

Shawn plní želania na počkanie

 

 

Vidíte to všetci?

 

 

A aby to bolo vyvážené, tak aj opačne

 

 

 

Najviac zo všetkých ma pobavila táto fotka. Hlavne teda Camila a jej uprené zízanie do kamery a Shawn, ktorý si necháva bozkávať ruku ako vicevicišpán pri stretnutí s predstaviteľkou bežného plebsu

 

 

Výsledky romantického výletu do tetovacieho štúdia

 

 

 

Zdroje:  elle.com, dailymail.co.uk,  blindgossip.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk