Všetko najlepšie Dacre Montgomery!

pridal NoName 22.11.2019 o 10:00


Krásnu 25-ťku oslavuje herec zo Stranger Things!

Som si istá, že tu máme pár fanúšičiek tohto seriálu, tak sa poďme pozrieť na mladého herca so zvláštnym menom – Dacre Montgomery. Ten v druhej a tretej sérii Stranger Things stvárnil takého toho sexoša 80-tych rokov s čudnými vlasmi a fúzkami pod nosom. Za seba musím povedať, nechápem nad čím tak ochkali a achkali baby, keď okolo nich prechádzal plavčík Billy v podaní Dacreho (absolútne netuším ako skloňovať toto meno!). Ešte predtým ako sa pozrieme na jeho “normálne” fotky, poďme si povedať o ňom pár vecí.

Dacre je rodený Austrálčan. Narodil sa v meste Perth presne 22. novembra 1994. Vďaka svojej matke má v rodokmeni kus modrej krvi. Tak napríklad je potomkom anglického kráľa Karola II. A práve šľachtickým predkom vďačí za svoje zvláštne krstné meno. Keďže obaja jeho rodičia pracovali vo filmovom priemysle, už v deviatich rokoch sa dostal k herectvu. V detstve mal nadváhu, kvôli ktorej si prešiel šikanou. Túto skúsenosť využil pri natáčaní Stranger Things. Hneď po promócii sa objavil v jednej komédii a jednom horore. Potom prišla prvá hlavná rola a to v remakeu Power Rangers: Strážcovia vesmíru. Že ste to nevideli? Veruže ani ja. V roku 2016 prišla ponuka od tvorcov Stranger Things s rolou drsného frajera, ktorý šikanuje svoju mladšiu sestru. A voalá!

 

Mnohí si ho pletú so Zacom Efronom. Čo poviete?

 

Alebo taká mladá verzia Johnnyho Deppa?

 

Môže byť?

 

Jedna modelingová póza v čiernobielom

 

Ako Billy zo Stranger Things

 

Zdá sa, že aj Dacre maká v posilke

 

Zdroje: imdb.com, csfd.cz, gq.com.au, weheartit.com, allstarbio.com, reddit.com, seenonceleb.com, metro.news

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk