Naj outfity tohto týždňa

pridal NoName 23.11.2019 o 8:23


Čo je nové v celebritných skriniach?

Drvivá väčšina z vás hlasovala za to, aby sa rubrika naj outfity vrátila na stránky pikošiek. Vy dvanásti, ktorí ste boli proti, pošlite nám prosím svoje adresy. V najbližších dňoch vám do mailovej schránky príde bližšie nešpecifikovaný vírus. Najlepšie taký, ktorý vás označí v nejakom trápnom videu. (napríklad tom o chudnutí, čo momentálne brázdi facebook. Mňa už označili!) Počujete ten diabolský smiech? Ten je môj.

Ale dosť bolo srandičiek, poďme sa venovať vážnym veciam. Pretože celebrity sa obliekajú. Podľa môjho názoru najlepšie túto náročnú disciplínu zvládla herečka Jessica Chastain. Na premiéru druhej časti hororu To si obliekla neskutočnú zelenú róbu. A takisto šaty Cary Delevingne na premiére Carnival Row sú ako z iného sveta. V novom fantasy seriáli od Amazonu hrá vílu, takže šatami tému dokonale trafila. Pripravte sa tiež na Sophie Turner, ktorá si doma zabudla nohavice a Elle Fanning, ktorá nedokáže pochopiť, že už nemá 12 rokov.

Upgrade: Ospravedlňte miernu neaktuálnosť nasledujúceho článku. Elle Fanning a Veronica Vega robili všetko preto, aby tento článok vôbec nevyšiel. Poslali na nás svojich právnikov, admina sa snažili podplatiť kubánskymi cigarami a lahodnou sušenou šunkou. Ale náš admin je šikovný, úplatok prijal a článok nakoniec aj tak zverejňujeme. Ak máte chuť na prosciutto, dojdite.

 

Rihanna

 

Lady Gaga

 

Baby z Downton Abbey – Laura Carmichael a Michelle Dockery

 

Kim Kardashian

 

Kristen Stewart

 

Margot Robbie

 

Zendaya

 

Meghan Markle

 

Jennifer Lopez

 

Scarlett Johansson

 

Serena Williams

 

Sophie Turner

 

Cara Delevingne

 

Nicole Kidman v šatách od Ralph & Russo

 

Elle Fanning

 

Kylie Minogue

 

Priyanka Chopra

 

Jessica Chastain

 

FKA Twigs

 

Rooney Mara

 

Rosamund Pike

 

Veronica Vega

 

Zdroje: vogue.com, harpersbazaar.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk