Šťastná a zaľúbená Jennifer Lawrence

pridal NoName 24.11.2019 o 15:09


Posiela pozdravy, pusinky a srdiečka.

Jennifer Lawrence sme na pikoškách v poslednom čase dosť zanedbávali. Možno aj preto vyzerá na posledných fotografiách spokojne a zrelaxovane. Dnes si ju ale trošku preklepneme, najmä kvôli našim cteným mužským pikoškárom, ktorí si na ňu sem-tam v komentároch s láskou spomenú.

Jennifer sa vybrala so svojím zbrusu novým manželom Cookeom Maroneym na nákupy a na jedlo do romantickej talianskej reštaurácie. Ignác vzal do ruky kalendár a vyrátal, že je to presne mesiac od ich svadby. Áno, náš Ignác je matematický génius a má bohovskú pamäť na dátumy. Mladomanželom na rukách žiarili prstienky, zatiaľ to teda vyzerá na pohodu v raji.

Možno rozmýšľate nad tým, kto to vlastne je tento Cooke a prečo sa za neho vydala jedna z najvychytenejších amerických herečiek. Dajme si teda niekoľko zákulisných infošiek. Maroney je majiteľom galérie Gladstone v New Yorku. Nemá rád sociálne siete, má len súkromný instagramový účet. Jeho kamoši o ňom hovoria, že si rád vyhodí z kopýtka, ale veľmi to nepreháňa. S Jennifer si asi v tomto celkom sadli, ona je tiež poriadna párty metla.

Jennifer sa objaví na budúci rok vo filme The Dive. Stvárni v ňom Audrey Mestre, francúzsku potápačku, ktorá zahynula pri pokuse prekonať rekord v potápaní bez dýchacieho prístroja. Myslíte, že nás čaká nová Magická hlbočina? Ja by som sa celkom potešila. Režírovať bude Francis Lawrences, ktorý už s Jennifer spolupracoval na filmoch Červená volavka a Hry o život (posledné 3 diely). Nie, s Jennifer nie sú v žiadnom príbuzenskom vzťahu, len majú rovnaké priezvisko.

Ešte jednu novinku hlási Jennifer. Predáva chutný penthouse na Upper Eastside, ak by ste mali záujem. Cena je rozumných 14, 25 milióna dolárov. Za zverejnenie tohto inzerátu si pikošky nárokujú 2% z predajnej ceny. Peniaze pôjdu na dobré účely- Igy si z nich kúpi nový fotoaparát a my redaktorky si kúpime kreslá do redakcie. A vlastne aj tú redakciu.

 

Mesiac od svadby a hneď je z nej takáto teta?

 

Prsteň poctivo nosí.

 

Pozor Jenn, nech nestratíš topánočku.

 

Cooke vášnivo bozkáva stĺp. Aspoň ja som si to v prvom okamihu myslela.

 

A máme tu aj úsmev, ktovie kto jej písal?

 

Jenn medzi obyčajnými plebejcami.

 

Cooke nemá nášho Ignáca rád.

 

Jediná fotografia z ich svadby je toto hrozné rozmazané čudo. Ignác ten nový foťák fakt potrebuje!

 

Na zásnubnej párty vyzerala Jenn ako víla.

 

Všetkým pikoškárom z lásky!

 

A dajme si ešte ten jej penthouse, nech majú nad čím slintať aj dámy.

 

 

 

 

 

 

 

Zdroje: justjared.com, dailymail.co.uk, elle.com, csfd.cz

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk