Koho gaťky?

pridal NoName 25.11.2019 o 20:45


Ktorá slečna nerobí reklamu na Calvina Kleina?

Ja by na jej meno asi neprišla. Slečnu síce registrujem, ale nevyhľadávam. Pripadá mi ako taká škaredšia a nudnejšie Katy Perry. Podľa indícii už možno tušíte, že sexy selfíčko patrí 31-ročnej britskej speváčke Jessie J.

Dajme si taký krátky rešerš, aby sme vedeli, akým zásadným témam sa budeme venovať v nasledujúcich riadkoch:

1. Prečo sa Jessie fotí polonahá pred zrkadlom?

2. Ako napreduje jej vzťah s prasiatkom domácim alias Channingom Tatumom?

3. Aké zdravotné a psychické problémy ju trápia?

1. Poďme sprudka na prvý bod. Prečo sa Jessie fotí polonahá pred zrkadlom? Natíska sa prvoplánová odpoveď, že Jessie je tak trochu štetka a Calvin jej poslal na účet mastnú sumičku, aby na Instagrame podviedla novú kolekciu. Samotná Jessie to však popiera priamo svojím komentárom, v ktorom píše, že to nie je reklama, ale len ona vo svojich Calvinoch Kleinoch. Takže možno to skutočne nie je reklama, len taký chabý pokus naznačiť Calvinovi, že by s nimi chcela spolupracovať. Ťažký je životný chlebíček influencerky.

2. V ďalšom bode nám napína bicepsy Channing Tatum a mňa z neho tak trochu napína. Akože ozaj. V mojom rebríčku najnechutnejších hercov Hollywoodu kraľuje Channing na prvom mieste. Jessie a Channing spolu chodia deväť mesiacov a ich vzťah vznikol na popole Channingovho manželstva s Jennou Dewan. Channing si s Jessie začal ešte v časoch, keď s Jennou tvorili navonok šťastný pár. Jennu to zlomila natoľko, že o tom musela napísať knižku. Volá sa Gracefully You, ak by ste mali záujem.

3. A posledný bod venujem obligátnym zdravotným problémom. Bez zdravotných problémov sa totiž žiadna poriadna speváčka nezaobíde. Jessie J trpela ako dieťa arytmiou. V osemnástich prekonala dokonca slabšiu mŕtvicu. Po tomto zážitku sa veľmi rozumne rozhodla, že sa bude o svoje telo príkladne starať a nedá mu dôvod na to, aby jej opäť vypovedalo poslušnosť. Jessie J je prísna abstinentka, nefajčí a drogy odmieta. Do svojho zoznamu (psychickému) zdraviu prospešných vecí by si mala dať aj bod, v ktorom si zakáže zverejňovať svoje holé fotky na internete.

 

Gaťky treba vytiahnuť až po bradu. Emily Radodajkowsky approved.

 

Jessie oblečená. Mne jej črty vždy pripadali nejaké hrubé.

 

Ale ako dieťa bola rozkošná. V 15. rokoch vyhrala britskú súťaž o najlepšieho mladého popového speváka.

 

Z koncertu. Stajlista by si zaslúžili vechťom po líci.

 

Channing a Jessie J.

 

Nájdi 5 rozdielov. Channing s bývalou manželkou Jennou.

 

V súboji Jenna versus Jessie podľa mňa vyhráva Jenna. Ale to len o prsia.

 

Channing a Jenna s dcérkou Everly

 

Zdroje: uselessdaily.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk