Má Justin milenku?

pridal NoName 25.11.2019 o 22:42


Zdá sa, že do vzťahu Justina Timberlaka a Jessici Biel sa votrela tretia osoba.

Je ňou Alisha Wainwright, mladá herečka, ktorú pravdepodobne zatiaľ nepoznáte. Objavila sa v seriáloch Raising Dion a Shadowhunters (v tom prvom hrá hlavnú úlohu, ale ja som o ňom nikdy nepočula. Ten druhý je celkom známy, ale Alishu tam môžete vidieť len v niekoľkých epizódach). Narodila sa v roku 1989, jej matka je z Jamajky a otec z Haity. Alisha je pyšnou majiteľkou zaujímavej exotickej tváričky, na ktorú sa namotal aj samotný Justin Timberlake. V súčastnosti Alisha chystá drámu Palmer, v ktorej sa objaví spoločne s Justinom. A práve pri nakrúcaní tohto filmu vzťahy medzi holúbkami prekročili kolegiálnu a pravdepodobne aj priateľskú hranicu.

Alishu a Justina odfotil náš šikovný Ignác na balkóne baru The Absinthe House. To je údajne jedno z najvychytenejších miest v New Orleans a ja by som tam hneď zašla nasať nejaký ten drink a hlavne atmosféru. Alisha a Justin sa držali za ruky, Alisha Justinovi mačkala stehno a zvodne sa na neho dívala. Justin sa vôbec nebránil, Alishi nenápadne postískal bôčik. Pozorný Ignác si všimol aj jednu veľavravnú drobnosť. Justinovi na ruke chýbala obrúčka.

Zdá sa, že sa nám tu črtá poriadna dráma. Justin si v roku 2012 vzal za manželku Jessicu Biel. Boli spolu od roku 2007, majú spolu 4-ročného syna Silasa. Ich manželstvo prežívalo bez výrazných drám a konfliktov až doteraz. Som zvedavá, či túto búrku spoločne prekonajú alebo radšej zavesia manželstvo na klinec.

 

 

Na tejto fotke to ešte vyzerá, že sa Justin bráni, celou silou zatína palec do Alishinho predlaktie.

 

Tu už jej rúčku prijíma.

 

Nasleduje ručná kámasútra

 

Vidíte ju? Jasné, že nevidíte. Justin obrúčku nechal doma v šuflíku.

 

Ešte trochu vyššie zlatko, neboj, nik nás nevidí.

 

Keď s ním pôjdem na izbu, možno mi vybaví rolu v Trollkoch 2.

 

A tu už máme Alishu „Rozbíjačku manželstiev“ Wainwright v plnej kráse.

 

Čo na ňu hovoríte?

 

Verzia v plavkách

 

Na porovnanie Jessica v bikinách

 

Jessica je veľká antivaxerka. Možno aj preto Justin hľadá spôsob, ako utiecť z manželstva.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk