Madonna sa zbláznila

pridal Nikky 25.11.2019 o 0:05


Sedí v ľadovej vode a pije vlastné šťanky. Dúfam, že sa nejakí útlocitní pikoškári neurazia, že som použila slovo šťanky. Do tohto kontextu sa mi to ale úplne hodí.

Ako vieme, Madonne hrabe už nejaký ten piatok, a namiesto vrhania Felíciami sa vrhla na bio- eko- raw cestu, lebo to je momentálne in.  Nuž, keď máte 61 rokov a tvár plnú botoxu, pitie moču vás už nezachráni. Madonna je práve na svojom Madame X turné po Amerike, a keďže okrem spevu aj tancuje, je logické, že ju v tomto veku potrápia kadejaké zranenia a natiahnuté šľachy. Ľahla si teda do vane plnej ľadovej vody, ktorá údajne mala len 5 stupňov. Bŕŕŕŕŕ… Ale teda ľadová voda má svoje účinky.

To jej nestačilo a po ľadovom kúpeli postla na svoj instagram aj foto, kde údajne pije svoj vlastný moč. Zvláštne, ja som si vždy myslela, že ona pije krv mladých panien. O možných pozitívnych účinkoch urinoterapie nejdem polemizovať, mne to príde maximálne nechutné. Ak niekto s týmto má skúsenosť, tak šup sem s ňou….teda ak sa k tomu vôbec niekto prizná. Nie všetci sú exhibicionisti ako tuto pani Madonna.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Tuto si sadkám, nech majú novinári o čom písať

 

Celkom desivá fotka, kde Madonna pred ľadovým kúpeľom boxuje so svojím trénerom… Tie šľachovité ruky, fujky

 

Po kúpeli si spolu pošmákneme na moči. Vidím že Madonna asi nikdy nepočúvala mamku, keď ju učila najväčšiu životnú múdosť – Nejedz ten žltý sneh!

 

Ak by náhodou toto nebolo stále dosť osobné, Madonna má pre svojich fanúšikov pripravenú aj fotografiu z hajzla…doslova.

 

A pre tých, ktorí majú silné žalúdky a chcú vidieť obstarožnú preplastikovanú tetu v pohybe, kuk na toto milé videjko.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  instagram.com,  youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk