Evička bude single mamička

pridal kiwi 26.11.2019 o 21:58


 

Dcéra Susan Sarandon sa rozvádza s manželom.

Eva Amurri a Kyle Martino spolu čakajú tretie dieťa, ale aj napriek tomu si dali pá-pá. Na Instagrame a Twitteri (lebo ak to tam nedáte, tak sa to neráta!) vydali vyhlásenie o tom, že padlo ťažké rozhodnutie sa ako pár láskyplne rozísť. Uhm. Nie, neprekonateľné rozdiely nespomínajú, ale to, ako naďalej ostanú kamarátmi, už áno.

Fanúšikovia vraj boli šokovaní a to nielen preto, lebo Eva je tehotná. Dôvodom ich prekvapenia bolo aj to, že ešte mesiac dozadu bol Instagram plný zamilovaných príspevkov tých dvoch. A teraz tá pointa. Instagram bol tých vecí plný preto, lebo Eva je tzv. mommy blogger. Teda mamička blogerka. Teda taká tá pani, čo na sociálne siete vešia nastajlované fotky svojej rodinky a píše k nim siahodlhé a až príliš osobné príspevky. A ja sa priznám, že som o tom až doteraz nepočula. Vedela som, že Susan Sarandon má dcéru, aj to, že sa volá Eva Amurri, dokonca som vedela aj, ako vyzerá, asi dva filmy s ňou som nejakou náhodou zazrela. Ale bola som v akejsi sladkej nevedomosti ohľadom jej influencerstva.

S influencermi, či už na Youtube alebo Instagrame, mám problém, lebo…ako to tak diplomaticky povedať…nepôsobia práve najinteligentnejšie (Raz som si pustila jedno video od LucyPug, že možno lepšie pochopím sesternicu, ale normálne som cítila, ako mi odchádzajú mozgové bunky). Predsa len si ale myslím, že tým tínedžerom sa to trošilinku dá odpustiť. Je to mladé, tak je to aj blbé. Ale Eva má 34 rokov, tak by už nemusela byť blbá, nie? Nemusela, ale aj tak je jej instagram plný fotiek detí (pomaly od plienok), sponzorovaných príspevkov a celkovo vzaté naštylizovaného a neprirodzeného vizuálu. Len čo potom, keď sa takejto mamičke influencerke stane v osobnom živote niečo nie až také pekné, ako v tomto prípade chystaný rozvod? No nič. Eva ďalej prispieva v rovnakom duchu, napríklad obrázkami zo slumber párty s kamarátkami. Vraj odreagovanie v takejto podobe veľmi potrebovala a už sa aj začína cítiť lepšie. Tá nastajlovanosť a nutnosť všetko zdieľať je mi dosť nepríjemná a najviac ľúto je mi práve tých detí- že sú toho všetkého, predpokladám, že nie úplne dobrovoľne, súčasťou.

Tak som sa rozcítila a na záver si dajme nejaké klebety. Krachu vzťahu Evy a Kyle-a sa chytil už aj Blind Gossip. Nezaručujem, že som ich hádanku rozlúskla správne, ale článok hovoril o dcére zo slávnej filmovej rodiny a jej manželovi, ktorý sa v televízii objavil, no herec nie je. Kyle je pre mňa veľká neznáma, takže tam mi skutočne skoro nič nenapovedalo, ale Google vraví, že je bývalý futbalista. Čiže aj by to sedelo. Ak teda ide vážne o týchto dvoch, tak Eva mala manžela obviniť z nevery, načo on na oplátku obvinil z rovnakého prešľapu ju. A dokonca to potiahol ešte ďalej a začal vraj požadovať testy otcovstva pre všetky tri deti. Skrátka, potenciálna dráma. Ale toto už na Instagrame nenájdete.

 

Dámy sa dosť podobajú, ale mne sa Susan páči viac

 

Eva a Kyle, svadba bola v roku 2011

 

A Eva s rodičmi. Teda so Susan a nevlastným otcom, ktorým je herec Tim Robbins. On a Susan sa síce v roku 2009 rozišli, ale na svadbe bola rodinka aspoň takto pokope.

 

A tu už Eva a Kyle dávajú svetu na známosť svoj rozchod. Keby som si neprečítala popis, z ich šťastných tvárí na to fakt neprídem

 

Absolútne prirodzený úsmev na párty s kamoškami. Mimochodom, Eva na svojom blogu ešte v septembri napísala, že s manželom už museli v minulosti chodiť na párovú terapiu. Vraj jej s deťmi nepomáhal, pretože mal iný pohľad na úlohy rodičov a na vzťahu údajne museli tvrdo pracovať. Dávnejšie sa riešilo aj to, že Kyle mal možno nie čisto profesionálny vzťah s pestúnkou, ktorú s Evou zamestnávali. Aké otrepané.

 

Krásna rodinná idylka, akurát jeden člen chýba. Príspevok bol inak sponzorovaný spoločnosťou Old Navy, od ktorej pochádzajú tie vianočné outfity. A čo ten stromček, ha? Nie je na to trošičku skoro? Alebo myslíte, že ho Eva zbalila hneď po cvaknutí vianočnej fotky?

 

V deň, keď sa Kyle odsťahoval zo spoločného domu, zavesila Eva na Instagram takýto obrázok. O tom, ako má na sebe prsteň, ktorý jej Kyle dal k ôsmemu výročiu svadby. Ale zároveň ten prsteň nazvala prsteňom priateľstva. Tak neviem. Výročie mali 29.10. Naznačuje nám Eva, že už vtedy nebol ich vzťah nič viac, ako len priateľstvo? Ani Pánboh sa v tom nevyzná. Možno Kanye by to pochopil.

 

Zdroje: buzzfeednews.com, people.com, Eva Amurriblindgossip.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk