Umrel Godfrey Gao

pridal Pivonia 1.12.2019 o 23:13


Hercovi a modelovi zlyhalo srdce pri natáčaní čínskej reality šou.

 

Godfrey Gao bol 35-ročný herec taiwansko-kanadského pôvodu. V stredu tragicky zahynul pri natáčaní čínskej reality show s názvom Chase Me. V tejto reality spolu súperia bežní ľudia s celebritami v rôznych fyzicky náročných disciplínach. Producenti televízie Zhejinag, ktorá program natáčala, sa vyjadrili, že Gao odrazu spadol na zem počas behu. Okamžite sa ho ujali záchranári a následne bol prevezený do nemocnice. Tam bohužiaľ svoj boj o život prehral.

Objavujú sa aj správy o hrozných podmienkach, v ktorých sa reality show nakrúcala. Gaa údajne vyčerpalo náročné 17-hodinové natáčanie. Krátko pred kolapsom Gao kričal, že už ďalej nemôže. Keď padol na zem, režisér vraj kázal kameramanovi nakrútiť jeho vyčerpanie v detaile. Až po chvíli štáb pochopil, že herec umiera. Nasledovalo 2-hodinové oživovanie, ktoré však bolo márne.

Godfrey Gao bol vôbec prvým ázijským modelom, ktorý sa stal tvárou značky Loius Vuitton. Bol hviezdou mnohých čínskych veľkofilmov, ale objavil sa aj v hollywoodskom akčnom filme Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí.

 

 

 

Pozrela som si aj tú reality show. Na prvý pohľad to nevyzerá až tak náročne. Ale 17-hodinové natáčanie je skutočne absurdné.

 

Zdroje: cnn.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk