Britney Spears gúľala gule

pridal Vesna 3.12.2019 o 22:34


Zavádzajúci titulok?

Vlastne ani nie. Kým sa ale dostanem k meritu veci, chcela by som poukázať na fakt, že celé pohotovostné krízové oddelenie pikošiek pohorelo. Zabudli sme totižto na narodeniny Britney Spears! Hviezdu hviezd. Princeznú popu. Ženu zaseknutú v ére flanelových košieľ a odhalených piercingov na pupku. Jednoducho na našu obľúbenú celebritku. Tá v pondelok oslávila svoje 38. narodeniny. Ako to robí? Ona vôbec nestarne. Just kidding ?? Cez jej večne neodlíčenú rozmazanú riasenku síce nie je vidieť prudké vrásky, ale celkový výraz tváre nesie známky únavy. Nie len takej tej, ako keď si sadnete v piatok po celom týždni doma na gauč. Ona je podľa mňa unavená z toho celého cirkusu, ktorý sa okolo nej točí, odkedy si je schopná vybavovať spomienky. Keby sa dostala do programu na ochranu svedkov, isto by to bolo pre ňu vykúpenie.

Dosť ale pochmúrnej nálady. Britney je síce osôbka zvláštna, ale evidentne sa dá nahovoriť na každú somarinu. Takže si môžete vo videu nižšie, ktoré je mimochodom priamo z jej Instagramu, pozrieť ako skúša hrať bowling a ako sa pokúša korčuľovať na ľade. Tá druhá aktivita jej absolútne nešla. Keďže je Britney popová speváčka, ktorá vlastne nevie riadne spievať, musí kompenzovať nedostatky dobrou choreografiou. Z toho vyplýva, že fyzická kondícia je nevyhnutná. Na tom ľade ale stojí ako z dreva.

Ak si náhodou zaťažujete hlavu tým, prečo som vytiahla z archívu jej fotografiu z čias, keď sa zbláznila, nevnímajte to ako provokáciu. Mne len tá jej hlava asociovala bowlingovú guľu.

 

„Its my bday bitches“

View this post on Instagram

It’s my Bday Bitches ??????????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Torta. Také milé. Jej staršie fotografie pricapené na poleve.

 

 

Tuto vyzerá tak unavene.

 

 

Jedna z čias, kedy jej hlas znel ako krabica mačiatok.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, judiciaryreport.com, theblast.com, pinterest.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk