Modelky vyrazili na žúrku

pridal Vesna 5.12.2019 o 22:37


 

Kendall, Joan a Bella na návšteve v Miami.

V uliciach Miami mali ľudia možnosť spatriť bohov súčasnej doby, a tak si aspoň z bodyguardom určenej diaľky, mohli pohľadom pohladiť svoje idoly. Je to tak. Tieto osôbky sú vlhkým snom nejednej pupákmi posiatej tínedžerky. Chlapcom sa z nich točia prvé jemné fúzky pod nosom. Každá z nich má aspoň jednu produktovú radu kozmetiky, či oblečenia. Vyššie postavené, v pomyselnej hierarchii, majú život zmapovaný v reality show. Chcela som spomenúť aj sextape, ale to už vyšlo z módy. Jednoducho modelky. Ich život je plný dovoleniek, divokých večierkov a ešte k tomu stíhajú aj pracovať.

Zatiaľ, čo u nás začína byť celkom klendra, dievčatá v Miami vybehli von len vo veľmi úsporných modeloch. A ešte k tomu počas pracovného týždňa! U nich zrejme pojem „konečne piatok“ nič neznamená. No nevadí, nech sa zabavia, veď sú mladé.

Kendall Jennerová na svoje útle telíčko natiahla ružové obtiahnuté šaty s tenkými ramienkami.  Zvolila vzor ružovej zebry a asi v saténovom (?) prevedení. Mimochodom, ani jedna z nich nemajú kabelku. Ja som bez nej úplne stratená. Aj do tej najmenšej kabelky dokážem narvať môj „survival“ kit. Neznášam, keď mi chýba balzám na pery, alebo vreckovka/žuvačka/whatever. Jaj jasné a peniaze ??  Modelky pijú zdarma?

Jej supermodelkovská kamka Joan Smalls, stavila tiež na ružovú. Určite si pred stretnutím telefonovali. Joan sa pred večierkom poriadne najedla, aby sa moc neopila, tak si na seba hodila voľnú košeľu. Predpokladám, že sú to košeľové šaty. Ak aj nie, myslím, že pod nimi mala len bombiše.

 

Tretia slečna z gangu, je ako už tradične, Bella Hadid. Najkrajšia žena sveta ževraj. Asi s tým nie je stotožnená ani ona, tak sa snaží skóre vyrovnať aspoň týmto šeredným outfitom. Či sú to šaty, alebo fakt akýsi kostým som nezistila. Podľa toho ako sa to vlní, bude z mäkkej látky. Skrátka nepáči sa mi to. Asi by som radšej zobrala tú ružovú zebru. Tie topánky? Ja som to už spomínala dávnejšie. Budúce leto kúpite len samé hranaté sandále. Ach jo.

 

 

A takto prebiehal ich večer. Dievčatá sa držali za ruky.

 

 

 

Kamoš s pohárikom a rozgajdanou košeľou.

 

 

DJ Bella a Kendall

 

 

Zahraj Ace of Base!

 

 

Ukáž, ja ti to tam ťuknem.

 

 

All that she wants is another baby, she’s gone tomorrow, boy!

 

Môžeš sa na to už vykašľať? Mám chuť na panáka.

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk