Pussycat Dolls oprášili sexi oblečky

pridal Pivonia 5.12.2019 o 7:12


Snažia sa nás presvedčiť, že na to stále majú.

 

Dievčenské kapely majú obmedzenú dobu trvanlivosť. Sú ako také viedenské párky. Po otvorení ich treba rýchlo spotrebovať, inak vám hrozia žalúdočné problémy.

Baby z Pussycat Dolls stáli spolu poslednýkrát na pódiu pre neuveriteľnými 10 rokmi. Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Carmit Bachar a Melody Thornton viac-menej upadli do zabudnutia. Nicole Scherzinger je jediná, čo sa ešte zubami nechtami drží vo vodách showbiznisu. Robí porotkyňu v britskej verziu X Factoru, objavuje sa v rôznych show, spieva a hrá v divadle. Nahovorila Sinu v disneyovke Moana, hrala Grizabellu v muzikáli Cats v londýnskom Palladiu. Pohľad na ňu už ale nie je taký príjemný, ako býval. Plastiky sa množia a kolagén ubúda.

Zdá sa, že pružná pokožka nie je to jediné, čo Nicole a ostatným babám chýba. Stenšujú sa im pravdepodobne aj rezervy na účtoch. Pussycatky si vzali príklad zo Spice Girls, ktoré sa pred časom vrátili na scénu a zožali preveľký úspech, za ktorým stála najmä nostalgia. Nicole a spol. sa pokúsili počas finále X Factoru zahrať na tú istú nôtu.

Keď baby fičali, bola som už dostatočne stará na to, aby som chápala, že to, čo produkujú je odpad. Takže nie, na mňa ich vystúpenie nezapôsobilo. Banda preplastikovaných milfiek, ktoré robia rádoby sexi pohyby, pff, to si radšej pozriem Ditu Von Teese, tá má aspoň úroveň. Inak, nikdy som nepochopila, načo v tej skupine vôbec boli  ďalšie baby. Vždy tam aj tak šlo len o Nicole, tie ostatné boli len polonahé krovie.

Vystúpenie v X-Factore nebude len ojedinelou chybou v matrixe. Pussycat Dolls plánujú regulárny návrat, na budúci rok sa dočkáme turné. Tešíte sa?

 

 

Zase budem za moralistku, sorry, ale takýto kostým v X Factore? Relácii pre celú rodinu? Trošku súdnosti by to chcelo.

 

Nicolka a jej prirodzená mihalnička

 

Ako za starých čias. Chýba len Melody Thornton, ktorá babám ukázala prostredník.

 

Spokojné po dobrom výkone

 

Mačičky!

 

A tu je to v pohybe. Diváci vpredu museli mať plnú pusu vlasov.

 

Zdroje: justjared.com, dailymail.co.uk, wikipedia.org

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk