Lizzo na Titanicu

pridal kiwi 7.12.2019 o 18:03


To ona ho potopila.

Ok, napriek váhe jej toto nemôžeme pripísať. Titanic nepotopila, len sa ním inšpirovala. A odfotila sa v štýle Kate Winslet v tom filme. Vtedy, keď mala na sebe len náhrdelník a Leo ju maľoval. Lizzo k fotke pridala aj popis, že vraj nech ju namaľujú ako francúzsku bič. Úplne jej pohnútkam rozumiem. Keď si porovnáte Titanic fotku Lizzo a Kate, je to plus mínus to isté. Plus mínus pár kíl. Kate síce v mladosti vraveli, že by mohla schudnúť, ale oproti Lizzo je takmer na hranici podvýživy.

Treba povedať, že toto nie je prvýkrát, čo Lizzo na sociálnu sieť zavesila takmer nahú fotku. Na týchto najnovších jej síce zadok vidíte len zboku, ale minulý mesiac ho na Instagrame bolo možné uzrieť v plnej kráse. Chápem, že v zábavnom priemysle treba propagovať aj iný typ postavy ako vychudnutý na kosť, ale toto je už ozaj príliš. Lizzo tuším ešte nedosiahla monštrózne rozmery Tess Holliday, ale aj tak by asi nezaškodilo zmobilizovať Chrisa Powella. Trochu sa čudujem, že mu Extrémne premeny tak idú, veď tá show by po novom mohla naznačovať, že jej účastníci nie sú krásni a dokonalí takí, akí sú (teda obézni)! Užívaj si, kým sa to dá, Chris. Onedlho sa možno nad tebou začne zmrákať…Dobre, tak som si to vygooglila a zmrákať sa začalo. Dokonca už asi aj úplne leje, lebo posledná časť premien pochádza z roku 2015 a odvtedy nič. Nuž, čo už. Späť k novodobej Rose DeWitt Bukater.

Lizzo je teraz v Amerike veľmi populárna kvôli búraniu štandardov krásy (a asi aj búraniu iných vecí…napríklad tých krehkejších, na ktoré si sadne), ale už sa jej podarilo zamiesiť aj na menší škandál. Za ktorý môže žrádlo. Lizzo si pred pár mesiacmi prostredníctvom služby Postmates dala poslať jedlo, ale neprišlo jej. Hlad jej udrel do hlavy a rozčúlená napísala Postmates na Twitteri, že vraj roznášačka, istá Tiffany W. jej objednané jedlo ukradla. Hodila tam aj fotku Tiffany (aplikácia dala Lizzo ako objednávateľke jedla info o tom, kto jej ho má priviezť), na ktorú nahnevaní fanúšikovia Lizzo hneď začali útočiť, akoby speváčka nejedla aspoň mesiac. Pritom chyba bola podľa všetkého na strane lačnej Lizzo. Roznášači jedla majú totiž povinnosť sa objednávateľovi snažiť dovolať na ním uvedené číslo, no pokiaľ sa im to do 5 minút nepodarí, môžu sa presunúť ďalej. Tiffany sa údajne snažila Lizzo zastihnúť vyše 10 minút, ale neúspešne. Speváčka sa už na Twitteri ospravedlnila, Tiffany to však nestačilo a tak pohnala Lizzo na súd. A tam už snáď budú mať aspoň nejaké prestávky na desiatu, lebo inak neviem, či to Lizzo zvládne.

 

Decentná

 

Táto už menej

 

Na Instagrame bolo aj video, na ktorom sa Lizzo zvodne plazí ku kamere, ale rozhodla som sa vás ušetriť

 

Pre zmenu oblečená…aspoň trošku

 

Verejné obvinenie Tiffany. Už sa jej ospravedlnila, ale to má Tiffany v paži a žiada odškodné. Tvrdí, že mala strach, či na ňu náhodou nezaútočia fanúšikovia Lizzo a prestala kvôli tomu roznášať jedlo. Skvelá dráma, dúfam, že to sfilmujú.

 

Keď sa práve nefotí a neháda o donáškach, Lizzo spieva, či skôr rapuje. Asi jej najznámejšou pesničkou je Truth Hurts, ale ani tá sa neobišla bez ľahkej kontroverzie. Pesnička bola inšpirovaná istým tweetom, ale jeho autorka, Mina Lioness, bola ako spoluautorka pesničky oficiálne uznaná len nedávno. Kým sa tak stalo, Lizzo stihli sfúknuť a označiť za plagiátorku. Teraz je to už ale vybavené a Lizzo sa vyjadrila, že vraj úspech Truth Hurts zdieľa spolu s Minou. Dojemné. Tak tu máte záber z klipu.

 

 

Zdroje: people.com, people.com, rollingstone.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk