Motivácia na víkend

pridal Nikky 7.12.2019 o 18:47


Motivácia troška sa krotiť a nepribrať ešte pred Vianocami! Tí, čo ste už stihli zožrať celý adventný kalendár, môžete sa ísť hanbiť do kúta pri pohľade na Katku Beckinsale.

Neviem ako vy, ale ja sa držím a priberiem ako každý normálny človek až počas Štedrého večera. Ale teda rovno 3 kilá, haha.

Kate Beckinsale ako vidíte tieto problémy nemá a po Vďakyvzdaní ešte stihla malú dovolenku v Los Cabos v slnečnej Kalifornii. Nešla tam sama, ale pribalila si do kufra (doslova) aj svojho teplého kamoša. Po rozchode s Petom Davidsonom možno potrebuje mužskú hruď na vyplakanie… Kate má na svoj vek 46 rokov perfektnú postavu, ale zadarmo to určite nie je. Minule ste pri modelkách riešili ako sa dostávajú do formy. Nuž, je to jednoduché. Nežerú a veľa cvičia! Myslím, že Kate to má podobné.

Kate na dovči vystriedala viacero bikín s jediným zámerom – predviesť svoju vymakanú postavu. Nebudeme závidieť, vyzerá dobre a aj napriek botoxu v tvári sa na ňu stále dá pozerať.

Tak obkuknite galériu a napíšte ako to máte s vianočným priberaním vy.

 

Napriek babičkovským nohavičkám sa mi tie plavky páčia. Ľudia jej ale nič nedarujú a pod fotkou sa našli komenty typu „ si už stará a len hľadáš pozornosť“, či „vyzerá to že máš krízu stredného veku“.

View this post on Instagram

Out of office ?? @nobuloscabos

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

 

Toto je jej teplý kamoš Jonny aka mužská náruč na utešenie. To je skôr irónia, lebo ako vidíte, Kate má mužnejšiu hruď ako tento pánko, ktorý má taký jemný vibe nemeckého pornoherca z 80-tych rokov.

View this post on Instagram

Sometimes we swap Speedos

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

 

Ten biely spodok plaviek za mňa určite nie.

 

Chudák Jonny… Inak hneď sa pod fotkou zjavili otázky či je to jej nový priateľ. To by si teda dala, aj keď po tom randení s Petom by som sa už ničomu nečudovala…

View this post on Instagram

If Jonny tunnels 20 feet I let him have a popsicle

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

 

No nie sú chutnučkí?

 

 

Zdroje: instagram.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk