Dvaja sexoši zo seriálu Doktori

pridal NoName 8.12.2019 o 18:30


Seriál Resident (Doktori) aktuálne vysiela svoju tretiu.

Už dlho sme tu nemali sexošov, tak sa poďme pozrieť na dvoch doktorov zo seriálu The Resident (Doktori). Seriál vysielala aj slovenská stanica, tak neviem či ste ho zachytili. A ak náhodou nie, nevadí, aspoň sa pokocháte peknou galériou.

 

Matt Czuchry

Matta nejak extra predstavovať nemusím. V seriálovom svete sa pohybuje už niekoľko rokov. Od drzého boháča Logana Huntzbergera z Gilmoriek, cez dravého právnika Caryho Agosa z Dobrej manželky presedlal do medicínskej sféry a v seriáli The Resident stvárňuje doktora Conrada Hawkinsa, ktorý neraz poruší pravidlá kvôli pacientom. Hoci jeho priezvisko poukazuje na ukrajinský pôvod, Matt je rodený Američan. So svojimi tromi súrodencami vyrástol na farme. Ako stredoškolák hrával tenis a dokonca sa zúčastnil niekoľkých šampionátov. Neskôr získal bakalársky titul z umenia. Počas výšky sa zapísal na hodiny herectva a na radu učiteľa sa zameral týmto smerom. Po malých rolách prišli Gilmorky, z ktorých hneď po skončení presedlal k Dobrej manželke a napokon k Doktorom. Dnes má 42.

 

Matt ako doktor Conrad Hawkins

 

Jedna zamyslená

 

Vyzerá na 40-tnika?

 

Tu som ho skoro nespoznala

 

Kto neznášal Logana v Gilmorkách?

 

Jedna foto s poriadnym úsmevom.

 

Manish Dayal

A poďme si dať trochu exotiky. Hoci je Manish taktiež Američan, jeho indické korene sú nespochybniteľné. Jeho rodičia sa narodili v Indii. On sa narodil pred 36 rokmi ako Manish Patel, avšak ako umelecké meno používa meno svojho starého otca. Hneď po výške sa skúšal presadiť ako herec v New Yorku. Po piatich rokoch sa rozhodol presťahovať do Los Angel a to sa mu vyplatilo. Po malých rolách vo filmoch a seriáloch v roku 2014 prišla prvá hlavná v podobe romantickej komédie Láska na kari. Od roku 2018 je súčasťou The Resident ako doktor Devon Pravesh. Dnes má manželku a syna.

 

Jedna umelecká s obrúčkou

 

Och, tie brady!

 

A bradáč pokračuje

 

Hoci Manish rád postne fotku s rodinou, ich syn je vždy otočený chrbtom alebo zakrytý

 

A ešte jedna zadumaná…

 

 A posledná z filmu Láska na kari, kde si zahral po boku Helen Mirren

 

Zdroje: facebook.com, superstarsbio.com, pinterest.com, hollywoodlife.com, thelaterals.com, csfd.com, tvovermind.com, allstarbio.com, spousewiki.com, weheartit.com, instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk