Dakota nakladá Ellen

pridal Pivonia 9.12.2019 o 15:39


V show Ellen DeGeneres predviedla, že nie je žiadne neviniatko.

 

Mala som v pláne dať vám sem fotky holej Lizzo, ktoré zverejnila na svojom Instagrame. Potom som si ale povedala, že to radšej neurobím, aby ste si nemysleli, že som úchylnejšia ako starý admin. Už za relatívne nevinné fotky Suzanne Somers som si zlízla znechutené komenty, takže moje úchylné ja si na dnes berie voľno. Toto bremeno napokon statočne prebrala kiwi a o Lizzo napísala.

Ja sa dnes budem venovať omnoho bezpečnejšej téme a tou je konflikt, ktorý vznikol medzi Dakotou Johnson a Ellen DeGeneres v Elleninej show. Dakota v októbri oslavovala svoje 30. narodeniny, mala veľkú nóbl párty. Ellen sa jej počas interview spýtala, aká bola oslava a takisto jej položila zákernú otázku, prečo ju na tú oslavu nepozvala.

Dakotu to nevyviedlo z miery a zahlásila, že Ellen v skutočnosti pozvánku dostala. Tu sa rozhovor celkom otáča a Ellen sa musí brániť milej, ale devastujúcej Dakote. Dakota Ellen statočne vygriluje a celý ten rozhovor znie ako nočná mora z mojich stredoškolských čias. Zažili ste aj vy takýto rozhovor plný tichých výčitiek so svojou najlepšou kamarátkou? Ja asi milión. Br. Až ma pot oblial.

Internety samozrejme okamžite vyčmuchali, kde bola Ellen počas Dakotinej oslavy. Ellen sedela vedľa bývalého prezidenta Georga W. Busha na futbalovom zápase. Už pri zverejnení tých fotiek schytala Ellen kritiku za svoje politické názory a teraz to schytáva opäť. A to všetko preto, že sa pokúsila vyvolať výčitky svedomia v milej, skromnej Dakote.

 

Neviem, či sa u Ellen improvizuje alebo je všetko pevne dané v scenári. Ak by to aj bolo precízne pripravené, klobúk dolu pred Dakotou. Rozhodne by mala hrávať mrchy a nie ufňukanú Anastasiu.

 

Tichá voda, ktorá vám nič nedaruje.

 

Takto to vyzeralo na Dakotinej párty. Prišla aj Gwyneth, Chrisova bývalka a zároveň dobrá Dakotina kamoška.

 

Ellen DeGeneres, ktorá šla radšej na futbal s bývalým prezidentom

 

Ellen na futbale. Byť Dakotou, tak to asi tiež vezmem osobne.

 

Vydesený Chris Martin. Áno, presne takto by vyzeral každý muž po hádke s Dakotou

Zdroje: justjared.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk