Premiéra filmu Malé ženy

pridal NoName 10.12.2019 o 5:51


A po červenom koberci sa prešlo pár nahodených hviezd.

Klasika americkej spisovateľky Louisy May Alcottovej sa tento rok dočkala jedenásteho filmového spracovania. Hoci tou najznámejšou verziou je tá z roku 1994 so Susan Sarandon, Winonou Ryder a Christianom Baleom, aj táto verzia má pár zvučných mien. Emma Watson, Saoirse Ronan, Laura Dern a Timothée Chalamet sa v sobotu predvádzali na červenom koberci v New Yorku, kde odpremiérovali svoju verziu filmu Malé ženy. I keď Američania uvedú film počas vianočných sviatkov, my si budeme musieť počkať do konca januára, kým príde k nám do kín.

Ešte skôr ako sa pustíte do galérie, napíšem pár zaujímavostí ohľadom filmu. Tak napríklad režíruje ho Greta Gerwig, ktorá stojí aj za úspechom filmu Lady Bird z pred dvoch rokov. Greta popri réžií a scenáristike stíha aj herectvo. Všimnúť ste si ju mohli vo filmoch ako Arthur, Hlavne nezáväzne, či Jackie. Asi aj kvôli Lady Bird bola do Malých žien obsadená aj Saoirse Ronan. Veď napokon získala pre film Zlatý Glóbus. Tá prestriedala Winnonu Ryder v úlohe rebelky Jo.

Ďalšiu zo sestier si zahrala Emma Watson, ktorá nahradila prvú voľbu pre Meg – Emmu Stone. Tá sa roly vzdala kvôli filmu Favoritka. Iróniou je, že pred pár rokmi sa tak Emma Watson vzdala roly v La La Land pre film Kráska a zviera. Ako už vieme, rolu následne dostala Emma Stone, ktorá si za to odniesla nielen Glóbus, ale rovno aj Oscara.

 

25-ročná Saoirse Ronan v šatách od Gucciho.

 

Volajte to vintage či viktoriánsky štýl, mne pripadá Emma ako strašiak do maku.

 

Timothée Chalame je teraz v kurze.

 

23-ročná Florence Pugh mi nie je nejako extra známa….tuším som videla jej film Súboj s rodinou, ale úprimne okrem toho, že šlo o film na základe skutočných udalostí o mladej wrestlerke mám okno.

 

Greta Gerwig – Režisérka pomlčka scenáristka pomlčka herečka s priateľom.

 

Hlavné obsadenie filmu. Naľavo je Laura Dern a tá v bielych šatách je 20-ročná Eliza Scanlen, ktorá stvárnila poslednú zo sestier Beth.

 

Trošku odbočenie – na premiéru dorazil aj Zach Braff. Kto si pamätá seriál Scrubs?

 

Zdroje: dailymail.co.uk, csfd.cz, imdb.com, pinterest.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk