Zomrel Ron Leibman

pridal Vesna 10.12.2019 o 6:17


Tá zubatá nedá pokoj!

Pred pár dňami zomrel americký herec Ron Leibman. Priznám sa, že som si spočiatku nevedela herca zaradiť. No neskôr, sa začali objavovať na internete články, kde sa jeho meno spájalo s postavou z legendárneho seriálu Priatelia. V populárnej show, Ron stvárňoval otca Rachel Greenovej, doktora Leonarda Greena. Ak by k článku neboli žiadne fotografie, iste by ste si po predošlých riadkoch vybavili jeho tvár.

Jeho smrť nastala po komplikovanom zápale pľúc, vo veku 82 rokov (06.12.2019). Hercov agent, Robert Attermann potvrdil smutnú správu pre portál The Wrap. Okrem hereckého obsadenia v seriáli Priatelia, Ron účinkoval aj v seriáloch Sopránovci, Zákon a poriadok alebo To je vražda, napísala. Účinkoval vo filmoch aj v divadle. Úprimne, ani jeden mi podľa imdb.com (databáza hercov a filmov) nič nehovorí. Ak sa tu nájde niekto, kto herca pozná aj z filmu, dajte vedieť.

 

Ako otec Rachel

 

 

Rok 1979 vo filme Norma Rae. Nominácia na Oscara sa na víťazstvo nepremenila. Na fotke s herečkou Sally Field, ktorá ocenenie za najlepší herecký výkon dostala.

 

Vo filme The hot Rock druhý zľava. No fotke s Paulom Sandom, Robertom Redfordom a Georgom Segalom.

 

S manželkou, tiež herečkou Jessicou Walter.

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  nme.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk