Emma Stone sa zasnúbila

pridal kiwi 11.12.2019 o 10:44


 

Asi preto je taká vyškerená.

Emma a Dave McCary sa dali dokopy v roku 2017, krátko na to, ako herečka hosťovala v show Saturday Night Live, kde Dave píše a režíruje jednotlivé segmenty. Môžu si teda podať ruky so Scarlett Johansson a Colinom Jostom, tých tá show dala dokopy tiež. Tretí pár do partie mohol byť v zložení Pete Davidson a Ariana Grande, takisto ich zviedlo dohromady SNL, dostali sa dokonca aj k zasnúbeniu…ale vieme, ako to tam dopadlo. Hádam bude mať Emma (a dobre, aj Scarlett) viac šťastia.

Emmine zásnuby prebehli pravdepodobne len nedávno, v stredu večer zavesil Dave na svoj Instagram fotku ich dvoch, na ktorej má Emma už prsteň na TOM prste. Zahraničné médiá začali písať články o tom, aký je prsteň krásny, akurát škoda, že na fotke sú ostré tváre snúbencov, no prsteň je rozmazaný. Nevadí, slečna snúbenica sa tam usmieva, takže bieda to s ním určite nebude. A bieda to nebude aj preto, lebo Emma sa vo vlaňajšom rozhovore pre magazín Elle vyjadrila, že je svadbe veľmi naklonená. A aj ďalším veciam.

Môj názor na deti sa vekom zmenil. Nikdy som nepracovala ako babysitterka a ako tínedžerka som bola presvedčená, že sa nikdy nevydám a nikdy nebudem mať deti. Teraz som staršia a vravím si, že by som sa naozaj chcela vydať a aj by som naozaj chcela mať deti.

Pre augustové vydanie Elle Emmu vyspovedala Jennifer Lawrence (ktorá sa medzitým tiež stihla vydať) a vidíte, rok a pol odvtedy má Emma pekne našliapnuté minimálne k tej svadbe. Uvidíme, či budú čoskoro nasledovať aj deti, snúbencom každopádne gratulujeme. A ako sa tak pozerám na Dave-a, strašne mi nejakú známu osobu pripomína, len nedokážem prísť na to, ktorú. Neviete pomôcť?

 

Instagramová

 

A nejaké tie civilné

 

Shawn a Camila by si mali robiť poznámky. Evidentne sa dá basket sledovať vo dvojici aj bez toho, aby sa ľudia po sebe vkuse liepali

 

 

 

Ak vás náhodou viac ako Emmin osobný život zaujíma jej pracovný, tu je ona ako Cruella de Vil. Moderná verzia príbehu Disney záporáčky a milovníčky kožuchov má premiéru naplánovanú na rok 2021

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, dailymail.co.uk, elle.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk