Dita Von Teese na tour

pridal Vesna 12.12.2019 o 1:34


Ako sa má kráľovná burlesky?

47 ročná tanečnica Dita Von Teese, vlastným menom Heather Sweet, momentálne brázdi kúty Austrálie a Nového Zélandu. Jej vymakanou sexy show dráždi mužské aj ženské osadenstvo. So svojim tímom križujú mesto za mestom a okrem práce, si našla čas aj nejaký ten večierok. Vďaka dotieravým médiám sa môžeme dozvedieť napríklad aj to, že Dite nerobí austrálske slnko problém. Žije v Los Angeles, takže je zvyknutá riadne sa pred slnečným žiarením chrániť. Zakladá si na tom, aby jej pokožka ostala bledá ako porcelán. Vyjadrila sa, že sa nijak špeciálne o svoju pleť nestará. Teda až na to, že používa 200 eurový krém. Nebudem písať aký, aj tak je to zbytočné, žiadna z nás, si snáď kvôli nej nebude kupovať každý mesiac pixlu krému za 200. Či?

Padla aj otázka na jej špeciálne požiadavky počas tour. Dita prezradila, že vyžaduje byť zásobená banánmi. Jej tím má dokonca akúsi škálu, podľa ktorej vedia, či bude tanečnica so svojim banánikom spokojná. Prisahám, píšem naozaj o ovocí. Banán musí byť tvrdší, nie príliš sladký a nazelenalý. A prečo práve banán? Pretože sa jednoducho konzumuje, dobre zasýti a nerozmaže jej rúž. Dokážem ju pochopiť. Ani ja by som medzi vystúpeniami nechcela v úzkom korzete večerať guláš a pivo. Potešila aj srdcia ochrancov zvierat. Pravidelne zasiela príspevok na ochranu divoko žijúcich zvierat, proti lesným požiarom. V Queenslande si adoptovala koalu, ktorú v rezervácii pomenovali Dita ??

Po austrálskom turné, sa vráti domov do LA, kde predvedie domácim silvestrovskú burlesku. Odpočívať bude do marca a potom si to namieri do Európy, kde ostane až do konca Mája.

 

Dita v Austrálií

 

 

S koalou Ditou ??

 

 

V krásnej róbe.

 

 

Ten účes!

 

 

Aj zelená sa jej hodí.

 

 

Neskutočne sexy ženská!

 

 

 

Legendárna show s martini pohárikom. NYC fashion week 2018.

 

A sekne jej to aj v latexe.

 

Zdroje: Youtube.com, Dailymail.co.uk

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk