Beyoncé nám znovu dokazuje, že je nad vecou

pridal Vesna 14.12.2019 o 6:45


V spolupráci s magazínom Elle.

Beyoncé poskytla magazínu Elle rozhovor, pri ktorom som sa nedozvedela nič nové. Jediná vec, ktorá ma trochu zaráža, je to, že vraj vozí svoje dvojročné dvojičky na krúžky. Nech sa páči, mini výcuc a nižšie fotoshoot.

O materstve a kolísaní váhy:

Keby mi niekto pred 15timi rokmi povedal, že moje telo prejde rôznymi zmenami a kolísaním váhy, a to mi dodá pocit ženskosti a vyššieho sebavedomia, neverila by som mu. Ale materstvo a dozrievanie ma naučili ceniť si seba nielen z vonkajšieho pohľadu.

Ďalej pokračovala dobre mienenou radou:

Mať na háku je oslobodzujúce. Skutočná krása, je niečo, čo sa na prvý pohľad vidieť nedá. Prajem si, aby sa aj ostatní ľudia sústredili na objavovanie svojej vnútornej krásy, namiesto kritizovania ostatných.

Od vnútornej krásy opäť prikorčuľovala k materstvu a rodine:

Je stresujúce zladiť prácu a súkromný život. Snažím sa, aby deti moju prítomnosť vnímali. Vozím Blue do školy, vodím Rumi a Sira na ich aktivity (nenapíšem na krúžok, neverím, že 2 ročné deti tam chodia na krúžky!) Plánujem si čas na spoločné večere z manželom. (ha-ha) A snažím sa byť doma na spoločnú večeru s rodinou. Skombinovať všetky tieto veci a zároveň makať je občas výzvou.

Spomenula aj potraty:

Naučila som sa bolesť a stratu vnímať ako dar. Potraty ma naučili, že najprv sa musím naučiť starať sa o seba, a až potom o niekoho iného. Neskôr som porodila Blue Ivy a môj zmysel života sa prehĺbil.

 

 

Na titulke

 

 

Pred práčovňou

 

Pri nákupoch

 

Promo na jej značku IVY PARK

 

Pripomenulo mi to tie korálky medzi chodbou a predsieňou. Mali ste niekto?

 

 

Zubadlo. Dobré na lúskanie orechov.

 

Petlica na ucho so znakom Adidas. Alebo ušný pás cudnosti – proti počúvaniu hudby zo sluchátok.

 

Ale tenisky náhodou úplná pohoda.

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk